NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Kosttilskudd

Hvis du er på jakt etter helsekost og kosttilskudd, så har du absolutt kommet til rett sted. Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av vitaminer, mineraler, helsekost og alle mulige andre produkter som kan øke ditt velvære. Les mer her >>

Om helsekost og kosttilskudd

Her kan du se Purevivas store utvalg av helsekost og kosttilskudd, men hva dekker ordene helsekost og kosttilskudd egentlig? Helsekost er i bunn og grunn viten om hva man putter i munnen, og hvordan man tanker opp kroppen. Helsekost er altså økologi og helse.

Helsekost & Kosttilskudd
De aller fleste av Purevivas helsekostprodukter er økologiske og det sette mye prestisje i å utvikle produkter uten konserveringsmidler, e-stoffer eller parabener. Rett og slett rene og sunne produkter som skal gi velvære i kroppen. Betydningen av kosttilskudd er litt enklere å gjette – dette er selvfølgelig et tilskudd til kostholdet ditt. Med andre ord er kosttilskudd et supplement til det daglige kostholdet, og spiller en stor rolle i manges hverdag.

Noen ganger klarer ikke kroppen ta opp tilstrekkelige mengder av de næringsstoffene den trenger. Derfor har vi også valgt å ha et stort utvalg av kosttilskudd her på Pureviva, slik at du alltid kan finne nøyaktig det produktet kroppen din trenger. Kosttilskudd inneholder næringsstoffer som er viktige for kroppen din, og som hjelper den med å fungere optimalt. Faktisk er det hele 50 ulike energigivende og livsnødvendige næringsstoffer kroppen din trenger for å fungere optimalt. Begge typene har også en stor betydning for din trivsel og velvære.

Kosttilskudd kan være basert på urter, planter, vitaminer eller fettsyrer, mens helsekost kun er sunn og ernæringsriktig kost, eller et spesielt produkt som har gode virkninger på kroppen din. Blant de mest populære kosttilskuddene finner du bl.a. magnesium, som hjelper med vedlikeholdet av knokler og sunne tenner.

Hos Pureviva finner du blant annet vitaminer, mineraler, multivitaminer, fiskeoljer og planteoljer. Husk allikevel alltid at kosttilskudd aldri skal erstatte et variert og normalt kosthold, men at det kun skal være et fornuftig supplement.

Kosttilskudd til ethvert formål

Det kan være mange grunner til å ta kosttilskudd, og derfor har vi også forsøkt å dele dem inn i kategorier, slik at det blir så oversiktlig for deg som mulig. Noen tar kosttilskudd pga. sykdom, andre fordi de driver med sport, og andre igjen kun for å supplere den generelle helsen sin. Uansett formål, har vi et bredt utvalg av produkter.

Kosttilskudd til gravide

Er du spesifikt på utkikk etter kosttilskudd til gravide, så kan du med fordel stikke innom vår kategori for kosttilskudd spesielt utviklet for gravide.

Det er nemlig noen kosttilskudd som er spesielt velegnede til gravide. For eksempel anbefales det at gravide inntar ekstra folsyre, jern, D-vitamin og kalk, da kvinner under graviditeten ofte har underskudd på dette. Folsyre, eller folinsyre som det også kalles, medvirker til å motvirke nevralrørsdefekter – hvilket vil si misdannelser i hjerne og ryggmarg.

Når junior endelig er kommet til verden kan det også noen ganger være en god idé med et kosttilskudd til barn. Enten i form av vitaminpiller til barn, eller som velsmakende fiskeolje til barn. Du finner selvfølgelig alt sammen her på Pureviva.

Til deg som er svært fysisk aktiv

Styrketrening og vekttap
Det er stor forskjell på hvor fysisk aktive folk er, men uansett aktivitetsnivå, så kan man ofte dra fordel av kosttilskudd i den ene eller andre sammenheng.

Det er allmenn kjent at magnesium som kosttilskudd bidrar til å minske tretthet og utmattelse. Det er f.eks. mange svømmere og løpere som benytter seg av magnesium.

De som driver med bodybuilding eller styrketrening er også ofte glade i kosttilskudd. Av de mest populære kan her kan vi nevne fiskeolje og proteinpulver.
Formålet med treningen kan være alt fra et ønske om å få større muskler, vekttap eller noe midt i mellom.

Vitaminer og mineraler som kosttilskudd

Hvilke vitaminer og mineraler har du egentlig bruk for? Det varierer svært mye fra person til person. Det er forskjellige tilstander som kan gjøre at du har et underskudd av et bestemt vitamin eller mineral. En av de hyppigste årsakene er et ensformig kosthold – derfor kan du komme godt på vei bare ved å endre litt på kostholdsvanene dine.

Det kan også være litt av en kunst å finne ut av hvilke kosttilskudd som er gode sammen, og hvilke som faktisk er essensielle sammen. Magnesium opplever en økt popularitet, men det de færreste vet er at magnesium optimalt sett skal tas sammen med kalsium, D-vitamin og K-vitamin.

Superfood - helsekost

Kosttilskudd og helsekost er også for dem som ikke nødvendigvis trener

Det er blitt like alminnelig å ta kosttilskudd selv om du ikke trener. Det gjøres ofte som et supplement til kostholdet, eller for noen som bare har spesielt gode erfaringer med et bestemt kosttilskudd. I takt med at smoothie og juice blir mer populært, så kommer det også forskjellige tilskudd du kan bruke med disse. Her er spesielt den grønne treenighet blant favorittene hos våre kunder. Da er det snakk om spirulina, chlorella og hvetegress.

For å gjøre det så overskuelig som mulig, har vi faktisk laget en kategori som deler inn alle produktene etter ingrediens. Dette gjør det enkelt å finne fram til de produktene som interesserer deg.

Helse kan allikevel også være mer enn dette. Den ytre sunnheten spiller også en stor rolle for vår generelle helsen og velvære. Hvis du er glad i kroppen din, så har du det også mye bedre i den. Derfor finnes det også kosttilskudd til dette formålet, bl.a. kosttilskudd til hår eller kosttilskudd for en flottere hud. Noen eksempler på disse produktene kunne være silicea til hud, hår og negler; Arcon Tisane mot hårtap, eller den populære MK Oljen.

Fant du ikke det du lette etter?

Vi arbeider hele tiden med å ha det mest relevante utvalget, og legger mange timer i å holde det oppdatert. Det skjer allikevel innimellom at dere, kjære kunder, spør etter noe vi ikke har.
Hvis du ikke kan finne det du leter etter, så gjør et forsøk med søkefunksjonen øverst på siden. Kan du heller ikke finne det her, så er det bare å fortelle oss om dette. Vi er alltid glade for å høre fra kundene våre.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader