NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Salvequick

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Salvequick

Salvequick ble grunnlagt av Christian Cederroth etter slutten av 2. verdenskrig. Christian mente at et plaster kunne spille en like stor rolle i hjemmet som på sykehuset. Men kunnskap om plaster var vanskelig å finne og de nødvendige materialene var stadig under utvikling.

Christian begynte derfor å eksperimentere på et verksted han leide i Aspudden sør i Stockholm. Dette ble virksomhetens første fabrikk og det første plasteret kom ut av maskinen i 1947. Plasteret fikk navnet Salveplaster.

Straks en suksess

Da Salveplasteret ble lansert begynte andre raskt å fremstille vevet plaster i lange strimler. Disse ble pakket for hånd og solgt i en åpen kuvert, noe som både var upraktisk og uhygienisk.

Christian lanserte derfor plastere i mindre deler, der sårputen ble impregnert med et nytt antiseptisk middel. Plastrene ble pakket i spesielle poser, og ble i tillegg framstilt i et nytt varmeforseglet materiale som beskyttet plastrene mot smuss og bakterier.

I 1953 kunne virksomheten introdusere Europas første stykk-pakkede plastre, nemlig Salvekvick. De stykk-pakkede plastrene ble raskt populære, også utenfor Sveriges grenser. Salve lanserte eksempel-plastrene i Italia i 1959, blant annet på grunn av de for tiden unike markedsføringsaktivitene som TV-reklamer. Dermed ble virksomheten også raskt markedsledende.

Salvequick - konstant i utvikling

I dag er Salvequick fortsatt markedsleder og er nesten et synonym med plaster i mange land, ikke minst i Europa. Forklaringen bak dette er at Salvequick konstant tenker nytt - både i forhold til emballasje og materialer.

Salvekvick har gjennom tiden blitt til Salvequick, og emballasjene har fått nytt design. Det klassiske plasteret finnes i en rekke utforminger, så det er et plaster for enhver situasjon.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader