NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Salvequick

Salvequick

Salvequick ble grunnlagt av Christian Cederroth etter slutten av 2. verdenskrig. Christian mente at et plaster kunne spille en like stor rolle i hjemmet som på sykehuset. Men kunnskap om plaster var vanskelig å finne og de nødvendige materialene var stadig under utvikling.

Christian begynte derfor å eksperimentere på et verksted han leide i Aspudden sør i Stockholm. Dette ble virksomhetens første fabrikk og det første plasteret kom ut av maskinen i 1947. Plasteret fikk navnet Salveplaster.

Straks en suksess

Da Salveplasteret ble lansert begynte andre raskt å fremstille vevet plaster i lange strimler. Disse ble pakket for hånd og solgt i en åpen kuvert, noe som både var upraktisk og uhygienisk.

Christian lanserte derfor plastere i mindre deler, der sårputen ble impregnert med et nytt antiseptisk middel. Plastrene ble pakket i spesielle poser, og ble i tillegg framstilt i et nytt varmeforseglet materiale som beskyttet plastrene mot smuss og bakterier.

I 1953 kunne virksomheten introdusere Europas første stykk-pakkede plastre, nemlig Salvekvick. De stykk-pakkede plastrene ble raskt populære, også utenfor Sveriges grenser. Salve lanserte eksempel-plastrene i Italia i 1959, blant annet på grunn av de for tiden unike markedsføringsaktivitene som TV-reklamer. Dermed ble virksomheten også raskt markedsledende.

Salvequick - konstant i utvikling

I dag er Salvequick fortsatt markedsleder og er nesten et synonym med plaster i mange land, ikke minst i Europa. Forklaringen bak dette er at Salvequick konstant tenker nytt - både i forhold til emballasje og materialer.

Salvekvick har gjennom tiden blitt til Salvequick, og emballasjene har fått nytt design. Det klassiske plasteret finnes i en rekke utforminger, så det er et plaster for enhver situasjon.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader