NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Hårfjerningskrem

Vil du også gjerne unngå røde prikker, irritasjon og inngrodd hår – da bør du prøve en hårfjerningskrem. Kremen kan dessuten også brukes på intime områder. Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av produkter som fjerner hår både skånsomt og smertefritt. Produktene kan brukes av både menn og kvinner. Du kan lese mye mer om hårfjerning og hvordan du bruker kremene her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hårfjerningskrem

Er du også lei av å måtte gjennom en smertefull voksbehandling for å kunne kle deg i bikini? Vi har også alle opplevd å kutte oss selv i forbindelse med barbering. Når du bruker en krem til hårfjerning, så unngår du den smertefulle behandling, og du slipper unna rifter og røde prikker.

Hos Pureviva fører vi mange typer hårfjerningsmidler. Her finner du produkter for alle steg i prosessen, helt fra før hårfjerning til etter hårfjerning. Se vårt store utvalg av produkter til hårfjerning.

Fjern hår med krem istedet for høvel! Enkelt og skånsomt.

Hvor kan du bruke hårfjerningskrem?

Du kan bruke hårfjerningskrem i ansiktet (f.eks. på overleppen) eller kroppen (f.eks. armene, armhulene, bena eller på intime områder som bikinilinjen). Dessuten fungerer kremene like godt for kvinner som for menn.

Slik gjør du

 • Sjekk alltid om du er allergisk for kremen – du gjør enkelt en allergitest ved å smøre kremen på en liten bit av huden (tilsvarende en tommelfingernegl). Hvis du ikke har fått utslett etter 24 timer betyr det sannsynligvis at du tåler kremen.

 • Det er svært forskjellig fra krem til krem hvor lang tid den skal virke. Les derfor alltid på pakken for å se hva som gjelder for din krem.

  Bruk aldri hårfjerningskrem om huden din er skadet, tynn, tørr, har vorter, eller er irritert.
 • Sjekk alltid om huden din har rifter eller sår – hvis det er tilfelle bør du unnlate å bruke kremen.

 • Start med å vaske området med varmt vann – da myker du opp hårene, og du fjerner rester av krem og oljer. Tørk deretter huden tørr.

 • Smør kremen på det området hvor du ønsker å fjerne hårene. Du skal smøre på et tykt lag, men ikke arbeide kremen inn i huden.

 • La nå hårfjerningskremen virke i de antall minutter som er anvist på pakken. Vær oppmerksom på at hvis huden din begynner å klø, så skal du fjerne kremen umiddelbart!

 • Nå skal kremen fjernes – dette gjøres ved å skrape det overflødige vekk med en plasthøvel. Vask etterpå grundig bort alle restene av kremen.

 • Smør området med en lotion uten parfyme. Unngå også alminnelig parfyme, da huden er ekstra følsom de neste 24 timene.

  Fordeler

  Det er mange fordeler ved å bruke hårfjerningskrem. Kremen kan med fordel brukes på følsomme områder som bikinilinje og overleppe. Her er det vanskelige å komme til med en høvel, så da kan kremen være god å ha.

  Å bruke en krem til hårfjerning er en billigere metode enn å få fjernet hårene profesjonelt.

  Det er raskt og enkelt, og så er det helt smertefritt.

  Du minsker kuttsår, nupper, inngrodd hår og irritasjon (hvis du tåler produktet).

  Ulemper

  Du kan risikere å være allergisk for produktet.

  Hårene kommer like raskt tilbake som når du bruker en høvel.

  For noen er det vanskelig å få kremen til å virke – men prøv å følge guiden ovenfor for hvordan du bruker kremen til hårfjerning.Hårfjerningskrem fjerner hårene på huden.

  Bivirkninger

  Det er noen som kan oppleve allergiske reaksjoner ved bruk av kremen. Sørg derfor alltid for å gjøre en allergitest før du bruker kremen. Sørg for kun å bruke produktet til det området det er beregnet til. Bruk derfor ikke et produkt beregnet til ansiktet på bena.

  Fjern enkelt hår på intime områder

  Mange opplever at det er vanskelig å bruke en høvel på intime områder – her kan en hårfjerningskrem med fordel brukes.
 • Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader