NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Historien om Pureviva.no

Om oss hos Pureviva.no:
www.pureviva.no

Hos Pureviva har begrepet helse drivkraft fra forståelsen av hele mennesket. Det betyr at vi fokuserer på samspillet mellom et menneskes fysikk, psyke og livsstil – å være: FRISK!
Vårt syn på helse kommer til uttrykk ved at vi ikke mener helse kun handler om å være sykdomsfri. Vi mener derimot at helse er et bredt og dynamisk begrep, som omfatter både fysisk og mentalt velvære, livskvalitet og læring. Vi tar utgangspunkt i, og følger QHO og de offentlige norske rådgivende institusjoner som Helserådet m.fl., da de bygger på vitenskapelige undersøkelser.

Pureviva-laget består av spesialister innenfor helse.

Vårt mål er å hjelpe våre kunder med det som er viktigst for dem. Det gjelder altså enten målet ditt er å gå ned i vekt, slutte å røyke, forbedre kondisjonen din eller noe helt annet. Når du først har definert målsetningene dine, er planleggingen det neste skrittet, og Pureviva er derfra din kilde til inspirasjon og enkle løsninger i en travel hverdag.

Pureviva er bygget opp slik at du enkelt kan følge målene dine, og underveis lære mye mer i de tilhørende lenkene, hvis du er nysgjerrig på mer kunnsakp. Med våre guider får du hjelp til å kartlegge nettopp dine behov, og dermed på skreddersydd både kostholdsprogram og treningsprogram for deg.

Hos Pureviva er det ikke snakk om en ferdig manual om hvordan du skal leve livet ditt. Pureviva er til for allminnelige nordmenn, hvis mål er en sunnere hverdag, og vi ønsker derfor å gi deg de best tenkelige muligheter for en varig livsstilsendring. Pureviva er din drivkraft til å tenke over dine nåværende vaner, og å kartlegge hva som er utfordringene og barrierene dine for å få et sunnere liv. Vi håper derfor å alltid ha de rette produktene i utvalget vårt, slik at vi kan tilby deg akkurat det du har behov for.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader