NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Beautè Pacifique

Beauté Pacifique er aktive hudpleieprodukter, som er effektive både mot solskader og aldersforandringer i huden.

Les videre om emnet her >>

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

  Hva er Beauté Pacifique

  Beauté Pacifique er en dansk tilbyder av hudpleieprodukter som ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997. Produktene deres har effektiv virkning på både aldersforandringer og solskader. Produksjonen av Beauté Pacifiques produkter foregår hos deres legemiddel-sertifiserte søsterfirma GMPack. Beauté Pacifique kvalitetssikrer sine produkter på samme vilkår som legemidlene, selv om det ikke er et krav om dette.

  Hvorfor skal du velge Beauté Pacifique?

  Beauté Pacifique er en hudpleie-serie på 50 produkter. Produktene kan kategoriseres som derma-kosmetikk – også kalt cosmetceuticals internasjonalt. Det er hudpleie som alltid oppfyller direktivet til kosmetikk, men som har en effekt tett på grensen av legemidler.

  Produktene

  Ansikts- og kroppsproduktene kan kombineres for å oppnå de beste resultatene både for ung og mer moden hud. A-vitaminsproduktene reduserer aldersforandringer, solskader og strekkmerker. Beauté Pacifiques A-vitamin krem "Crème Métamorphique" er som den eneste kremen av sin slag i stand til å trenge inn i hudens dypere deler. Dette er bevist gjennom et studie på Marselisborg Hospital.

  Test og anmeldelser

  Det finnes et hav av produkter på markedet innenfor hudpleie, men forskjellen mellom Beauté Pacifique og mange andre tilbydere, er deres kliniske metode for å få de beste produktene. Via mange års erfaring og konstante tester ved å bevege seg på grensen mellom kosmetikk og legemidler har Beauté Pacifique fått utrolig mange positive anmeldelser for sine produkter. Denne lidenskapen for hudpleieprodukter er svært sjelden, og er en av grunnstenene til Beauté Pacifiques store suksess.

  Beauté eller beauty?

  En morsom liten detalj er navnet Beauté Pacifique. Om man søker på Google, eller andre søkemotorer, vil man kunne se at mange tror det heter "Beauty" – men det er faktisk Beauté, som betyr "skjønnhet" på fransk. I tillegg kommer Pacifique, som kan oversettes til "stille" eller "rolig". Oversatt kunne man antyde at Beauté Pacifique betyr "rolig skjønnhet" – som man jo kan tolke på mange måter. Neste gang du Googler merket, så husk det ikke er beauty, selv om du nok finner produktene allikevel.

  Innhold og ingredienser

  Det finnes som sagt et stort marked for hudpleieprodukter, serumer og mye mer. Generelt sett har markedet innenfor personlig pleie eksplodert de siste årene. Derfor har det også kommet mange restriksjoner fra EU angående produktenes innhold og fremstilling.

  Parfyme og parabener

  Beauté Pacifique kan brukes av nesten alle, og er utviklet i samarbeide med bl.a. hudleger. Hele grunnstenen bak firmaet er at deres produkter skal kunne benyttes av alle, og derfor blir det ikke gått på kompromiss hva angår kvalitet og innhold.

  Beauté Pacifique har derfor også tatt forbehold, og får spesialfremstilt sine parfymer, hvilket i bunn og grunn betyr at de ikke skal ha de forbudte stoffene (26 forskjellige) på sin varedeklarasjon, da disse helt unngås via den spesielle fremstillingen. Når det kommer til parabener, inneholder kun 1 av deres produkter parabener. Det er produktet Leiremasken. Dette skyldes at enkelte ingredienser ennå ikke fås uten parabener, og i akkurat dette produktet har parabenene det formålet å bekjempe bakterie- og soppvekst.

  Andre fakta

  • Ingen av deres produkter testes på dyr
  • Flere av deres produkter inneholder SPF (solbeskyttelse)
  • Alle deres produkter kan holde seg i 12 måneder (les på boksene)
  • Ingen av deres produkter inneholder triclosan

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader