NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Livol

Livol

Livol er vitaminer og mineraler til hele familien. Det er produkter til lillemann, mor og far, og bestemor og bestefar - alle tilskuddene er av høyeste kvalitet.

Les mer om Livol her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Livol - hele familiens vitaminpille

Siden 1959 har Livol vært hele familiens vitaminpille. Alle Liverols mineral- og vitamintilskudd blir produsert i Danmark under farmasøytisk kontrol.

Da det skal være så enkelt som mulig å få dekket sitt daglige behov av vitaminer og mineraler, er Livols produkter delt opp i grupper som har hver sin farge. Det kan altså på den måten være enklere å finne de vitaminene og mineralene man skal ta i mengden av mange forskjellige.

Den perfekte tablettformen

Livol har jobbet med hvordan produktene skal bli enda mer brukervennlige. Én ting er at de har stort fokus på kvaliteten av innholdet, men Livol har også tatt skrittet videre med å utvikle selve tabletten.

Du tenker kanskje: "Hva kan man utvikle på en tablett?" Det er et veldig godt spørsmål. Livol har utviklet en helt ny form for tablett, som er enda enklere å svelge. På den måten er det en langt mer behagelig opplevelse å innta tablettene fra Livol.

Inspirasjonen har de funnet i naturen ved å se på de små dyrene som uten problemer svelger hele kjerner og frø. Etter mye forskning endte de til slutt opp med en tablett som har en form som minner mye om en mandel.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader