NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
MK Oljer

MK Oljer

MK Organic Pure består av 3 eksklusive oljer og 2 konsentrerte juser med et antioksidantnivå som er på det høyeste i naturen.

Serien har sin opprinnelse i Sverige, og ble startet opp med det formålet å skape en sunn og velbalansert kropp. Det er tatt høyde for både den ytre og den indre skjønnheten. Les mer her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Maybritt Krewald's historie

Maybritt Krewald er kvinnen bak MK og derav navnet. Hun slet selv med uren hud i tenårene, og prøvde utallige produkter som ikke virket som de skulle. Slik kom idéen til oljene, og Maybritt var av den overbevisning at skjønnheten kommer innenfra - også den ytre skjønnheten.

Om du har en sunn kropp kommer det også til uttrykk i huden.

Filosofien bak MK-oljer

I alt det Maybritt lager, skinner hennes utrolige lidenskap for livets skjønnhet gjennom. Oljene symboliserer den sterke lidenskapen hun har for at vi alle fortjener skjønnhet, i alle former. Det handler ikke bare om å se bra ut, men også om å føle seg bra. Med andre ord skiller oljene seg fra det å være utelukkende til kosmetiske formål, de gir deg også en økt form for velvære. Med en spesiell kjærlighet for planter og naturens ressurser blir MK-oljer også skapt med stor respekt for disse naturlige ressursene. Gjennom unike prosesser bearbeides råvarene slik at de beholder mest mulig av sine næringsstoffer. Dette er spesielt viktig for "Pure" linjen, som har sine antioksidanter fra naturen.

Fordeler med MK-olje
  • Gir sunn fordøyelse og mer energi
  • Gunstig for blant annet hud, hår og velvære
  • 100% økologiske ingredienser
  • Enkel å innta med frokosten
  • Kan motvirke virusangrep
Les mer om enkelte fordeler ved hvert produkt nedenunder.

Lidenskapen for oljene kan spores helt til emballasjen på produktene, som vitner om en utrolig lidenskap for det enkle, men naturlige. I tillegg er alle produktene KRAV-sertifiserte og fremstilt uten bruk av diverse tilsetningsstoffer.

Helsemessige egenskaper

Maybritt Krewald - MK – utviklet deretter en rekke skjønnhetsprodukter ut fra naturens milde og velbalanserte kraft, som skulle hjelpe folk med å føle seg bra og også se bra ut. I årene som fulgte valgte Maybritt en unik samling av økologiske og kaldpressede oljer og juser, fulle av verdifulle antioksidanter.

Utvalget av MK-Oljer og Jus

MK Organic Pure Oil O:
Økologisk olje til hele familien. Skal du bare investere i én olje, så er dette en riktig allround olje. Anbefales også på det sterkeste for gravide, som ønsker seg færre strekkmerker. Gir deg ditt daglige tilskudd av Omega-fettsyrer.

MK Organic Pure Oil W:
Oljen er hovedsakelig rettet mot kvinner. Øker både fuktigheten i huden og elastisiteten, så huden blir smidigere. Uansett om du har fet eller tørr hud, så kan denne oljen hjelpe deg. Hele kroppen din vil ha glede av oljen.

MK Organic Pure Oil M:
Oljen er hovedsakelig rettet mot menn. Musklene virker mer tonet, og fordøyelsen blir bedre. I tillegg vil huden din takke deg. Om du enten trener mye eller bare ønsker deg bedre helse, så er denne oljen en god snarvei.

MK Organic Pure Aronia N:
Har de samme egenskapene som de ovenstående, men er søtet med eplejus, så de minste i familien kan nyte den.

Hvordan skal man ta MK-olje?

Felles for alle MK-produktene er at de skal blandes sammen som en shot før frokosten. Flere av Danmarks største bloggere bruker dette trikset - og er en av grunnene til at Maybritt har fått så stor suksess med hennes produktserie - i tillegg til at produktene hennes er fantastiske, selvfølgelig. Les bak på hvert produkt hvordan de skal inntas - og test deg frem etter hvilken du syns smaker best. Det kan være at du har en helt spesiell rutine på morgenen, og kanskje en liten shot med MK-olje passer perfekt inn i den!

Elsker du produkter av høy kvalitet i samme sjanger som MK-olje? Da anbefaler vi Beauté Pacifique
Se vårt utvalg av Beauté Pacifique >>

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader