NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Bodylab

Bodylab Nutrition er velsmakende sportsprodukter og kosttilskudd til idrettsutøvere og andre fysisk aktive personer. På Pureviva.no finner du en lang rekke av Bodylab Nutritions produkter.

Nedenfor finner du vårt store utvalg og du kan lese mer om Bodylab Nutrition her>>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Bodylab Nutrition – en dansk produsent av kosttilskudd og sportsprodukter

Bodylab Nutrition er en dansk, privateid bedrift i NutriNord-konsernet. Virksomheten ble grunnlagt den 21. oktober 2001 og har hovedkontor i Hadsund ved Mariager Fjord. Bodylab Nutrition er markedsleder innen produksjon og utvikling av funksjonelle og velsmakende kosttilskudd og sportsprodukter.

NutriNord-konsernet

NutriNord-konsernet forhandler engros til andre forhandlere i hele Europa, blant annet under private merker. Bodylab Nutrition er et merke under konsernet, som beskjeftiger seg med utvikling og produksjon av kosttilskudd til idrettsutøvere og andre fysisk aktive personer, som bryr seg om sport og fitness.

Bodylabs produkter er bra sammen med trening

Grunnlaget for Bodylab Nutritions suksess

Bodylab Nutritions produkter tilbyr kundene sine produkter til en vesentlig lavere pris enn konkurrentene, som bidrar til å sikre Bodylab Nutrition en ledende posisjon på markedet. Den ledende posisjonen gir bedriften mulighet til å utvide og fastholde produktenes kvalitetssikring, som er årsaken til bedriftens suksess.
Bodylab Nutrition er en registrert og godkjent matvaregrossist, -importør og -produsent, noe som betyr at Bodylab produktene er utsatt for et av verdens strengeste kontrollsystemer.

Visjon

Bodylab Nutritions visjon er å være det foretrukne merket innen kosttilskudd og sportsprodukter i de markedene bedriften produserer for. Bedriften vil ha tilfredstilte kunder og medarbeidere, og det kan Bodylab kun sikre ved å jobbe målrettet med kundeservice, kvalitet og lavest mulige priser. Bedriftens visjon er også å spre kunnskapen om begrensningene, fordelene og bruken av kosttilskudd og sportsprodukter til den brede offentligheten gjennom en åpen dialog med kundene sine, pressen og bransjen.

Mål

Bodylab Nutritions mål er å markedsføre gjennomtestede høykvalitetsprodukter til forbrukerne. Utvalget behøver ikke nødvendigvis å være stort, men det skal gjenspeile det beste på markedet, slik at forbrukernes tilgang til Bodylabs produkter blir så billig, enkel og vitenskapelig underbygget som mulig.

Proteinpulver

Bodylab Nutrition har vært markedsledende innen blant annet utvikling og produksjon av proteinpulver siden 2001. Proteinpulver har på få år blitt et veldig populært kosttilskudd hos treningsentusiaster på alle nivåer. Det er både unge og eldre mennesker som bruker proteinpulver. Det er særlig populært å bruke proteinpulver etter en trening.

Varen tilføjes til din kurv

cart-loader

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader