NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Ben&Anna

Ben&Anna

Ben&Anna er en serie av 100% naturlige deodoranter med utgangspunkt i de enkle og rene ingrediensene. Det er det perfekte valget for deg som ønsker å passe på huden din og miljøet - men samtidig lukte godt.

Les mer om Ben&Anna her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hvem er Ben og Anna?

Ben og Anna er et par fra Tyskland, som lever en vegansk livsstil og har alltid vært veldig oppmerksomme på hva de har inntatt. Utvalget av naturlige matvarer har etterhvert blitt stort, så det var ikke det store problemet for dem.
Men når det kom til pleie av kroppen, så var det vanskelig å finne produkter som levde opp til kravene om det veganske og naturlige - særlig når de skulle finne deodoranter. Alle inneholdt merkelige stoffer, aluminium og alt mulig rart som ikke er bra for huden din.

Derfor besluttet de seg for å fremstille deres egen, som utelukkende er basert på naturlige ingredienser. Det krevde dog mange forsøk å treffe det riktige resultatet, men til slutt endte de opp med et herlig produkt med en frisk duft og den riktige konsistensen. Du kan nå nyte fruktene av deres harde arbeid og mange forsøk - og på den måten nyte en naturlig deodorant.

Utvalget av naturlige deodoranter

I sortimentet finner du noe for enhver smak, det er nemlig 4 veldig forskjellige dufter.

- Nordic Timber: Mannens foretrukne meden duft av sedertre, som leder tankene bort til skogens friske bris.

- Persian Lime: Som navnet antyder har vi her en frisk duft av lime, som sørger for at du går ut av døren fresh hver dag.

- Provence: Hvem elsker ikke lavendel? Den leder tankene bort til Sør-Frankrike med den beroligende duften av lavendel.

- Vanilla Orchid: I den litt mer søtlige enden, med noter av vanlije og morgenfrue, som også er velegnet til ekstra sart hud pga. den pleiende morgenfrue.

Historien om Ben og Anna fra paret selv

Etter mange år med det gode livet i Berlin, tok vi beslutningen om å forlate byens jungel. Vi bestemte oss for å flytte tilbake til landskapet i mitt hessiske hjemland, på tross av Berlins mange fordeler.

Som et strengt vegansk par har vi alltid vært veldig oppmerksomme på hva vi inntok. Våre innkjøpsvaner har alltid overveiende bestått av produkter fra bærekraftige og / eller organiske kilder. Innen kosmetiske produkter har jeg alltid sverget til naturens kraft.

Jeg hadde lenge lett etter en passende deodorant for meg selv. Det var nødvendig at det skulle være vegansk og ikke testet på dyr. Jeg ønsket også en deodorant uten aluminium, og det var umulig for meg å finne noe som passet mine kriterier - og fant man endelig noe, så kostet det skjorta. Så vi bestemte oss for å utvikle vår egen deodorant, utelukkende basert på naturlige ingredienser og uten parabener. Det er en deodorant som kan brukes av både menn og kvinner.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader