NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Ansiktspleie

Huden vår utsettes daglig for utrolig mye slitasje.

Hver dag blir huden din utsatt for forurensning, skitt, bakterier og fett. Det er derfor utrolig viktig å gi ansiktshuden jevnlig og god pleie.

Du har kun denne ene huden – så pass godt på den! Les mer om god og beskyttende ansiktspleie her

  Hva er god ansiktspleie?


  Huden vår er bygget opp av tre lag. Det første laget – som vi kan se, merke og føle – kalles for overhuden, eller epidermis.
  Det andre laget kalles for lærhuden eller dermis. Dette laget hud er også det tykkeste laget. Til slutt finner vi subcutis – underhuden.

  Hver dag utsetter vi huden vår for utrolig mye slitasje, da den fungerer som en barrière mot ting som bakterier, kulde, fuktighet, skitt og varme. På grunn av alle disse faktorene er det utrolig viktig å passe godt på den huden vi har.

  Dessverre er det svært mange som ikke tenker over alle de konsekvensene alle disse faktorene har på huden deres, før de faktisk opplever problemer med den eller rett og slett får en hudlidelse.

  Så uansett hvordan huden din ser ut, er det viktig å passe godt på den, hver eneste dag. På den måten kan en i de aller fleste tilfeller klare å forebygge problemer heller enn å bekjempe dem.

  Slik passer du godt på huden din:

  • Sørg alltid for å beskytte huden din mot direkte sollys ved å bruke solbeskyttelse. Solen er faktisk bra for huden din, men som med så mye annet gjelder det kun i begrensede mengder.
   Hvis du utsetter huden din for for mye sol, kan det ende opp med solskader, pigmentforandringer, hudkreft og soleksem.
   Bruk derfor alltid en god solkrem, og også gjerne en hatt på de virkelig solrike sommerdagene.

  • Bruk en god ansiktskrem. Det er viktig å opprettholde god fuktbalanse i huden. Huden din skal ikke være for fet eller for tørr. Det er derfor viktig å finne en god ansiktskrem som passer til nøyaktig din hudtype.

  • Et sunt og variert kosthold spiller en sentral rolle for hudens utseende og generelle tilstand. Sørg for å drikke rikelig med vann, få i deg alle de vitaminene du har bruk for, og driv med mosjon jevnlig.

  • Husk å rense og vaske huden din hver dag, for å holde huden ren og sunn.

  • Eksfoliér gjerne huden din med jevne mellomrom. På den måten fjerner du døde hudceller og annet skitt fra huden din.

   Rutine for god ansiktspleie

   Huden bør pleies både morgen og kveld – hver dag. En god huskeregel kan være å gjøre det i forbindelse med tannbørstingen.

   Morgen For å fjerne fettet og skitten som huden har fått på seg i nattens løp, er det viktig å rense ansiktshuden om morgenen. Tilføy deretter en god dagkrem – gjerne med solfaktor. Det kan også være lurt å finne en ansiktskrem som motvirker bakterier og opprettholder hudens naturlige balanse.

   Kveld Om kvelden skal du få fjernet all skitten, forurensningen og sminken, samt pleie huden for alle påkjenninger den har vært gjennom i løpet av dagen. Slutt deretter av med en god nattkrem som kan arbeide godt med huden din mens du sover.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader