NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Juhldal

Juhldal er kjent for sin naturlige hud- og hårpleie – som alltid fremstilles uten parabener og unaturlige farger, og som aldri testes på dyr!
På Pureviva tilbyr vi et stort utvalg av Juhldals produkter, som du kan se nedenfor.

Les mye mer om Juhldal, deres verdier og om fremstilling av produkter her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hva er Juhldal?

Juhldal ble grunnlagt av helseforskeren Jørgen Juhldal i 1970-årene, med tankene rundt en mer moderne tilnærming til personlig pleie. Det første produktet fikk sin debut i Danmark, Tyskland og Sveits tilbake i 1978, og ble kalt "wonderlotion". Danmark var faktisk det første landet i verden som etablerte lovgivning på området innenfor økologisk produksjon, og effektiv statskontroll av dette.

Visionen bak den naturlige hår- og hudpleien fra Juhldal

Målet hans var å utvikle naturprodukter ved bruk av medisinvitenskapen, sammen med viten og erfaring man har fra alternativ medisin. Naturproduktene fra Juhldal inneholder ingen parabener, mineralske oljer, kunstig farge eller parfyme.

Kjøp personlige pleieprodukter fra Juhldal billig

På Pureviva finner du hele det store utvalget av hudpleie og hårpleie fra Juhldal – selvfølgelig alltid til faste lave priser.

Fremstilling av produktene

Alle produktene er produsert i Danmark, og alltid fremstilt av naturens egne kraftfulle medisinske planter, hvis effekt har vært kjent og brukt i mer enn 1000 år.

Juhldal benyttet seg av denne gamle kunnskapen, og skapt en rekke effektive fytoterapeutiske hud- og hårpleieprodukter. Alle ingrediensene er veldokumenterte og sertifiserte. Dette sikrer deg en høy standard og unik kvalitet.

Det blir alltid brukt den siste vitenskapen og teknologien innenfor planter og hvordan de gode stoffene best og mest skånsomt blir utvunnet.
Alle produktene er uten syntetiske dufter, parabener og unaturlige farger, og de blir aldri testet på dyr!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader