NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Avosol

Avosol er et kosttilskudd som produseres av Anjo A/S. Avosol er et 100% økologisk og vegetabilsk produkt, bestående av kapsler med avokado- og soyaekstrakt i forholdet 2:1. Kosttilskuddet gir større smidighet og bevegelighet i ledd og muskler, og er lettopptagelig i kroppen. Det kan med fordel brukes sammen med omega-3 fiskeolje.

Anjo Avosol ble i 2010 kåret til årets helseprodukt.

Les mer her

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Avosol

Den vanligste revmatiske sykdommen som finnes er slitasjegikt, hvilket 50 % av alle voksne over 40 har, i tillegg til at alle over 60 har det i minst ett eller flere ledd i ulik grad. Slitasjegikt er kronisk og må derfor konstant holdes tilbake, noe Avosol har klart å utvikle et produkt som kan hjelpe med.

Hva er Avosol?

Et produkt som inneholder ekstrakt av avokado og soya i et 1 til 2 forhold. Dette ekstraket er kalt ASU. Avosol inneholder dette ekstraktet i et utforsket innbyrdes forhold, i tillegg inneholder Avosol også C-vitamin. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen som er viktig for normalt fungerende brusk.

ASU er et veldokumentert sammensatt ekstrakt. Den anbefalte daglige dosen er 2 kapsler inneholdende 100 mg avokadoekstrakt og 200 mg soyaekstrakt, samt 30 mg C-vitamin.

Avosol fås i pakker med 60 eller 120 kapsler.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader