NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Mor & Barn

  Pleie til mor og barn

  Utforsk vårt store utvalg av produkter til både mor og barn. Hos Pureviva har vi fokus på å finne de mest skånsomme og naturlige produktene for babyen din.
  Vi ønsker å ha et bredt utvalg, slik at du kan finne alt på ett sted, og dermed slippe alt stresset med å lete deg fram til det rette produktet.

  Før og under graviditeten

  Det er mange stadier forbundet med det å ha en baby. Det hele starter allerede før den lille har kommet til verden. Det er viktig å være forberedt, slik at en slipper å ordne med alt i siste liten.
  Det hele starter med å finne ut hvorvidt du er gravid eller ikke. For å finne ut det kan du avlegge et besøk hos legen, men du kan også finne det ut hjemme med en nøyaktig graviditetstest. Under selve graviditeten kan du med fordel supplere kostholdet ditt med forskjellige vitaminer og mineraler. Det finnes f.eks. vitaminer med folsyre, som er med på å sikre en normal vevsvekst under graviditeten. Å være gravid er forbundet med mange gleder, spesielt etter fødselen, men graviditeten kan allikevel medføre mindre trivelige ting, som for eksempel strekkmerker – selv om det jo finnes produkter mot den slags. Hos Pureviva finner du produkter du både kan bruke forebyggende under graviditeten, og produkter til etter graviditeten. Så frykt ikke – og dykk ned i vårt utvalg av kremer og oljer mot strekkmerker.

  Efter graviditeten

  Når den lille babyen har kommet til verden finnes det også en lang rekke produkter som kan være praktiske å ha i dagliglivet. Først og fremst skal den lille få i seg riktig mat, slik at hen kan vokse seg stor og sterk. Til dette formål finner du et stort utvalg av grøt, mos, erstatninger og tilskudd. Skal babyen skjemmes litt ekstra bort, kan dette gjøres med lekre kremer og babyoljer – hvilket du også finner her hos oss.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader