NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Renée Voltaire

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historien om Renée Voltaire

Personen bak firmaet av samme navn er Renée Voltaire. Hun startet det i 2015 i Sverige - siden da har merket opplevd stor suksess i hele Europa.

Hennes grunn til å starte virksomheten er veldig enkel: "Mat har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg har alltid jobbet i og med kaféer, restauranter og catering-firmaer.
All den tiden har jeg vært opptatt av å spise og tilberede god, sunn mat. Derfor har jeg også hatt veldig mange idéer om å lage nye, spennende produkter og retter. Nettopp av denne grunnen valgte jeg å starte en virksomhet som produserer matvarer."


Verdiene i virksomheten bygger på sunne og næringsrike produkter. Renée opplevde selv hva den riktige kosten gjorde for hennes helse og ikke minst energi.

Stort utvalg av produkter

Mesteparten av produktene er økologiske og de har alle til felles at de er baserte på få og naturlige ingredienser.

Til å starte med bød utvalget på de klassiske superfoods, som spirulina, chlorella, hvetegress, chiafrø, osv.

Senere ble det utvidet med bakeartikler, müsli, snacks og herlige produkter som mandelsmør, kokosolje og kokossukker. I dag inneholder sortimentet også sunne søtsaker. Det vil si at du stort sett kan finne matvarer av alle kategorier.

Raw food - tett på sin naturlige form

Mange av produktene er velegnet for deg som foretrekker raw food. Dette er et helt bevisst valg, da du med raw food beholder mesteparten av næringsstoffene i produktene.
Jo mindre behandling og forarbeiding av produktet, desto bedre. I tillegg er det også produkter som er velegnet for glutenallergikere og andre allergikere.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader