NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Imedeen®

Hudpleiesupplementer fra IMEDEEN® forbedrer hudkvaliteten, forbedrer fuktbalansen i huden og får huden din til å føles mykere og mere smidig. IMEDEEN® er blant annet kjent for å hjelpe mot aldringstegn i ansiktet , men virkningen gjelder over hele kroppen. Hudpleietabletter fra IMEDEEN minsker hudens synlige aldrningstegn, herunder fine linier og rynker.

Les mer om Imedeen®

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hvordan virker Imedeen?

Imedeen inneholder blant annet Marine Complex™, LycoPhence GS™, sink og C-vitamin. En naturlig kombinasjon av effektive antioksidanter arbeider sammen for å nøytralisere skadelige, frie radikaler. Antioksidantene virker ved å danne en beskyttende hinne rundt kollagen- og elastinfibrene i huden. Vitenskapelige undersøkelser støtter virkningen av dette produktet, og det har bl.a. vært nevnt i Go' Morgen Danmark.

Produktene er utviklet spesielt for alderen din, og derfor er det forskjellige varianter tilgjengelig: Derma One 30+, Time Perfection 40+ og Prime Renewal 50+.

IMEDEEN® har utvidet sitt sortiment med to supplerende produkter, som kan tas sammen med et andre IMEDEEN®-produkter, og det kan tas av folk i alderen 18 år og oppover. Det éne nye produktet er Tan Optimizer, som forbereder huden din for solen. Det andre nye produktet er Hair and Nails, hvilket hjelper deg med å holde håret og neglene dine sunne, friske og sterke.

Hold huden ung med IMEDEEN®

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader