NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Personlig pleie

Personlig Pleie hos Pureviva

Hos Pureviva bruker vi mye tid på å finne de helt riktige produktene innenfor hudpleie og personlig pleie, slik at det alltid er produkter som matcher ditt behov.

Å pleie huden din er en viktig faktor i hverdagen, og er med på å gi deg en vakker hud. Huden er litt som magen. Du skal huske på å mate huden, for å mette den og tilføre fukt. Kulden er spesielt hard mot huden din, derfor er en velpleiet hud et viktig forsvar mot kulde. For å opprettholde en sunn og vakker hud, har den også behov for ekstra pleie når det er varmt, for eksempel solkrem som beskytter huden våres mot solens UV-stråler. Vi har også et bredt utvalg av solkrem til barn som tar høyde for deres sarte hud. Har du ligget litt for lenge i solen, og er skaden allerede skjedd, som finner du også den rette aftersun eller lotion her hos oss.
Har du hudproblemer kan en velpleiet hud påvirke helbredet og livskvaliteten din. Så generelt er en velpleiet og sunn hud en viktig faktor for alle, hele året rundt.

Bredt utvalg av Personlig Pleie - Litt for enhver smak


Hos Pureviva har vi delt opp personlig pleie i kategorier, slik at det er mer oversiktlig for deg å finne nøyaktig det du har behov for. Du kan for eksempel finne kategoriene kroppspleie, ansiktspleie, intimprodukter, hår, hender og føtter, og mye mer. Hvis du er fan av et bestemt merke, kan du også gå inn under kategorien merker og finne nøyaktig det merket, som er ditt foretrukne.

Pureviva har for eksempel produkter til behandling av kviser eller hudormer, anti-age produkter, sart eller helt spesiell hud, skader fra solens UV-stråler, fett/tørr hud, eller lignende. Ønsker du at de produktene du utsetter huden din for er så naturlige som mulig, så har vi også et vell av økologiske hudpleieprodukter. Innenfor denne kategorien finner du bl.a. populære merker som GreenPeople, Lavera og Dr. Organic.

Purvivas kategori for hudpleie og personlig pleie kaller vi Beautybixen og vi bestreber oss på å alltid ha et stort utvalg av mild og effektiv hudpleie, samt økologisk hudpleie og alle de produktene du har bruk for, for å holde huden din glatt, sunn og i balanse - uten at det behøver å koste deg en formue. Vi kaller det bare den enkle veien til en vakker hud for kvinner og menn.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader