NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Kroppspleie

På denne siden finner du en oversikt over de beste og mest effektive produkter når det kommer
til din kropps helse og velvære. Vi har samlet dine produkter fra de beste leverandørene for at du skal kunne
finne produkter som passer akkurat din hudtype. Her finner du alt fra skrubber og kremer, til oljer og lotions.


Les mer om kroppspleie

Kroppens største organ

Huden er et viktig og faktisk er den også kroppens aller største organ. Huden din er bygget opp av smidig elastisk vev, og dens oppgave er å beskytte og bevare kroppens fuktighet og varme. En sunn hud er et "must", og oftest er huden et speil for din helse og velvære. Det er altså ekstremt viktig at du tar vare på og pleier huden din, og det vil vi hjelpe deg med.

Huden vår er svært forskjellig, og det er derfor viktig at man finner akkurat det produktet som matcher ens egen hudtype. På denne siden vil du kunne finne produkter som vil få huden din til å takke og elske deg.

God kroppspleie

hudpleie
Når du hører ordet hudpleie tenker du sikkert mest på huden i ansiktet. Men de fleste glemmer at huden andre steder på kroppen har bruk for like mye pleie og kjærlighet som du gir ansiktet ditt. Huden på kroppen din er like viktig, og fortjener din fulle oppmerksomhet. Du kan starte med å vaske kroppen din med en bodywash eller bodysjampo for å rense den for fett og skitt. Deretter skal huden gjerne eksfolieres noen ganger i uken for å fjerne døde hudceller – dette kan gjøres med en bodyskrubb. Bodyskrubb skal brukes masseres forsiktig inn i fuktig eller våt hud.
Når du har vasket og skrubbet huden din skal den tilføres fuktighet. Det er viktig å smøre inn kroppen med en fuktighetskrem som tar høyde for de behovene som nettopp din hud har.
Du kan bruke produkter som bodylotion, bodymilk og forskjellige oljer for å opprettholde fuktigheten i huden din.

Hudpleie til alle aldre

Huden din vil ha behov for ulik behandling gjennom hele livet. Om du er baby eller barn, ung eller tenåring, moden eller eldre, så vil huden din hele tiden forandre seg og utvikle seg. Alle har behov for hudpleie og tilføring av fuktighet, men det er viktig at dette gjøres på riktig måte. Når man er barn og baby er behovet ikke spesielt stort, da huden er ny og kan passe på seg selv til en viss grad. Som tenåring og ung, har huden ofte bruk for hjelp og pleie for å opprettholde fuktigheten, og for å unngå hormonelle utfordringer.

Hudpleie til deg med en hudlidelse

Hvis du lider av en hudsykdom eller svært uren hud, har huden din spesielt bruk for ekstra oppmerksomhet. I disse tilfellene er de alminnelige hudpleieproduktene ikke nok, og du har bruk for ekstra pleiende kremer eller andre produkter. Hos oss finner du også en kategori for antiseptiske midler, hvor vi har spesielle produkter og medisinske salver til deg med sensitiv hud.

Skjem bort huden og sansene dine

Ovenfor kan du finne et hav av produkter som alle er skapt for å tilfredsstille hudens behov for pleie. De har alle forskjellige egenskaper, og du kan finne mer informasjon om de spesifikke produktene via de ulike kategoriene.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader