NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historien bak Dr. Hauschka

Dr. Hauschka ble utviklet av legemiddelvirksomheten WALA på 1950-tallet og bygger på en holistisk forståelse av hvordan huden fungerer. Dr. Hauschkas produkter bygger på at huden har sine egne krefter til å regulere og regenerere seg selv på, og hudpleien man bruker skal støtte opp disse funksjonene.

Produktene inneholder ingredienser som styrker hudens egne prosesser og rytmer, samtidig som de beskytter huden mot ytre påvirkninger. De er framstilt uten bruk av kjemiske duft-, farge- og konserveringsstoffer, og består fortrinnsvis av biodynamiske og økologiske ingredienser. Se utvalget av Dr. Hauschkas produkter her.

Bærekraftighet i sentrum

Dr. Hauschka har fokusert på bærekraftighet helt fra begynnelsen - lenge før det ble et populært tema i mediene. Grunnstenen er å ta utgangspunkt i naturens egen rytme og de livsgivende ingrediensene.

Det blir alltid brukt økologiske ingredienser der det er mulig, og deres store urtehager og blomsterenger blir drevet uten bruk av maskiner. Bærekraftigheten kommer til uttrykk i alt fra produksjonen til emballasjen, som er resirkulerbar.

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter

På Pureviva setter vi stor ære i ha de produktene som våre kjære kunder etterspør. Derfor har vi også et bredt utvalg av produkter fra Dr. Hauschka - alt fra ansiktsoljer, rosekremer, øyeskygger, solkremer, rensemelk, bronzing powder og øyebalsam.

Vi har alltid en fast lav pris og gode tilbud på Dr. Hauschka.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader