NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Udo's Choice

Udo's Choice® dekker flere forskjellige typer produkter, men felles for de alle er at de er fantastiske kosttilskudd. Nedenfor finner du nemlig Udo's Choice i form av både kapsler, pulver og oljeblandinger.

Felles for produktene fra Udo's Choice er at de gir kroppen et ekstra tilskudd av viktige næringsstoffer. Prøv for eksempel probiotika-kapsler eller pulver, som er et preparat for optimal tarmhelse.

Eller hva med deres Ultimate Oil Blend oljeblanding, med de essensielle fettsyrene omega-3, omega-6 og omega-9. Udo's Choice har dessuten et 100 % vegetabilsk alternativ til fiskeoljer, nemlig sin DHA/EPA Oil Blend.

Les mer her>>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Om Udo's Choice

Navnet Udo's Choice kommer av en mann ved navn Udo Erasmus, som var industriekspert innen sunne fettstoffer og ernæring.

Udo's Choice tilbyr en rekke ulike produkter bestående av sertifisert økologisk linfrøolje, solsikkeolje, sesamolje, kokosolje osv. Alle disse oljene er dessuten kaldpresset og ikke vært utsatt for utsatt for oksygen eller lys.

I tillegg til at oljeblandingene er økologiske, er de proppfulle av både omega-3-fettsyrer og flerumettet fett.

Den ferdigpressede oljen blir helt på glassflasker som er skylt i nitrogen, samtidig som den skjermes helt for lys og oksygen for å sørge for at oljen har den maksimale friskhet og stabilitet, og for at oljen skal holde på de viktige næringsstoffene.

Firmaet Panacea står bak Udo's Choice, og selve ordet Panacea kan oversettes fra gresk til "healing everything" på engelsk.

Udo's Choice DHA Oil Blend

Den nye oljen fra Udo's Choice, DHA Oil Blend, er et av de helt essensielle kosttilskudd du skal ta. Oljeblandingen er nemlig proppfull av både omega-3- og omega-6-fettsyrer.

DHA er flerumettet omega-3, som alle mennesker har i kroppen. Den finnes de fleste steder i kroppen, helt fra hjernen til cellemembranen.

Noen av de mest typiske kildene til DHA er fet fisk og innvoller. Men det finnes mange som ikke har et særlig godt forhold til fisk, og derfor sjeldent får i seg nok omega-3-fettsyrer gjennom kostholdet sitt.

Udo's Choice DHA Oil Blend inneholder vegetabilske stoffer fra mikroalgen Schizochytrium sp. som er en ny og fantastisk god kilde til naturlig omega-3.

Der er allikevel ikke anbefalt å innta mer enn 200 mg. DHA som kommer fra Schizochytrium sp. via kosttilskudd.

Udo's Choice er den perfekte blandingen av olje for deg og kroppen din, som sørger for at du får i deg de mineralene og næringsstoffene du trenger for å opprettholde en god helse.

Udo's Choice melkesyrebakterier
Dette er en kapsel du trygt kan bruke. Kroppen din produserer selv melkesyrebakterier, men ikke alltid i så store mengder den egentlig har bruk for.

Derfor er Udo's Choice melkesyrebakterier også effektiv for deg som trenger et tilskudd av denne typen bakterier for å styrke kroppen og immunforsvaret ditt.

Udo's Choices olje finnes i et utall av versjoner og varianter – både til barn, unge, voksne, og eldre. Hvert enkelt av produktene er tilpasset etter hva kroppen din har bruk for i en gitt tidsperiode i livet.

Det finnes også flere varianter enn de nevnte her slik som:
 • Udo's Choice Super 8
 • Udo's Probiotic
 • Inntak av Udo's Choice

  Udo's Choice er best å innta sammen med et måltid, ettersom dette øker fordøyelsen av oljen samt de fettoppløselige vitaminene den inneholder; A-, E-, D- samt K-vitaminer.

  Anbefalte daglig dose:
 • 2 tsk. (10ml)
 • eller
 • 4 tsk. (20ml)
 • Kapsler
 • 1-3 kapsler daglig


 • Det er viktig at du rister flasken før bruk for å oppnå optimalt resultat av Udo's Choice.

  Det er viktig å poengtere at Udo's Choice DHA olje skal oppbevares i kjøleskapet også før produktet åpnes.

  Oljeblandingen har en holdbarhetstid på 8 uker etter åpning.

  *Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides, og produktet skal ikke erstatte et variert og sunt kosthold.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader