NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Pharma Nord

Pharma Nord

Pharma Nord er en av Europas ledende bedrifter innenfor produkter
med essensielle næringsstoffer. De utvikler, produserer og markedsfører
kosttilskudd og legemidler, og de fokuserer spesielt på
høy opptaksbarhet og sikkerhet, samt god dokumentasjon.

Les mer om Pharma Nord her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Pharma Nord

Grunntanken bak Pharma Nord er å kompensere for manglene i moderne kostvaner ved hjelp av spesielt utviklede kosttilskudd med dokumentert effekt.
pharmanord
Pharma Nords forskningsdatabase inneholder mer enn 9000 vitenskapelige studier – herunder alle de studiene som er utført med Pharma Nords egne preparater. De har valgt å produsere sine produkter i nettopp Danmark, da den restriktive danske lovgivningen rundt legemidler og produksjon er høyt respektert i utlandet.

Topp 3 Pharma Nord produkter

Pharma Nord er spesielt kjent for sin høye kvalitet på kosttilskudd, og nedenfor kan du lese om noen av de mest solgte kosttilskuddene på Pureviva.

Bio-Gravid

Bio-Gravid er et kosttilskudd og kombinasjons-preparat beregnet for gravide og ammende. Preparatet er utviklet i samarbeid med jordmødre. Bio-Gravid inneholder et bredt spekter av viktige vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer fra fisk og planter, bl.a. 400 μg folsyre, 10 μg D3-vitamin, 27 mg organisk bundet jern og et fornuftig tilskudd av knokkelmineralene kalsium og magnesium.

Bio-Gravid inneholder også sink, som bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjon, samt magnesium, som spiller en viktig rolle i celledelingsprosessen.

Bio-Selen + Zink

Bio-Selen+Zink består av tabletter med selen, sink, A-vitamin, B6-vitamin, C-vitamin og E-vitamin. Denne unike kombinasjonen av antioksidanter, som har vært på markedet i mer enn 25 år, støtter, beskytter og komplementerer hverandre, og deres samspills og høye kvalitet gjør Bio-Selen+Zink til det ideelle antioksidant-komplekset. Bio-Selen+Zink kan dessuten brukes som et alternativ til multivitamin-preparater med betakaroten som røykere ønsker å unngå.

Bio-Quinone Aktivt Q10 Gold

Bio-Quinone Aktivt Q10 GOLD består av myke gelatinkapsler med Q10 i form av 100 mg aktivt ubiquinon oppløst i vegetabilsk olje. Kapslene er dessuten lysforseglede. Preparatet har gjennom flere tiår vært verdens mest utbredte Q10-merke, hvilket henger sammen med at preparatets opptakelighet er godt dokumentert.

Q10 er et fettoppløselig, krystallinsk stoff, som kroppen har vanskelig for å ta opp, men ved hjelp av en spesiell produksjonsteknikk gjennomgår Q10-råvaren en spesiell varmebehandling som medfører at Q10-krystallene oppløses fullstendig ved kroppstemperatur.

Det er denne komplette oppløsningen av Q10, og råvarens høye kvalitet, samt fremstilling etter GMP-protokollen, som er årsak til at man med Bio-Quinone Aktivt Q10 GOLD har oppnådd en så god opptakbarhet av det aktive stoffet. Bio-Quinone Aktivt Q10 GOLD inneholder dessuten riboflavin, som bidrar til et normalt energistoffskifte.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader