NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Natur Drogeriet

Natur Drogeriet er Danmarks eldste produsent av naturlegemidler. Da "Drogeriet" ble kjøpt opp av Jonna og Peer Christiansen i 1976 omdøpte de virksomheten til "Natur Drogeriet". Natur Drogeriet tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd, te, mat og krydder - med fokus på naturlige produkter og god kvalitet. Hemmeligheten bak Natur Drogeriets popularitet ligger i deres motto: "Du er hva du spiser", og i dag produserer de over 2600 ulike naturprodukter til helseverdenen.

Les mer om Natur Drogeriet her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hvorfor Natur Drogeriet?

Natur Drogeriet er et naturmiddelfirma som produserer naturmidler som virker. Natur Drogeriets motto, "Du er hva du spiser" har gjort dem til en anerkjent produsent i hele Skandinavia.Med over 2600 forskjellige produkter er de en av de største produsentene av helsekostprodukter i Skandinavia.Natur-Drogeriets visjon er å gi folk en mulighet til å velge bort alle de kunstige produktene, og istedenfor velge sunne naturmidler fra Natur Drogeriet.

Naturlig sikkerhet med Natur Drogeriet

Natur Drogeriets produkter tilbys kun gjennom helsekostbutikker og apoteker, eller gjennom utdannede naturleger. Dette fordi Natur Drogeriet ønsker å sikre at kunden får optimal veiledningen når de skal handle deres produkter, da dette er nødvendig med sterke vitaminpiller, mineraler og naturlegemidler.Natur Drogeriet bygger på at produktene skal være så trygge som mulige for deg.

Den naturlige veien

Utallige undersøkelser viser at det i USA aldri har vært noen dødsfall grunnet naturlige kosttilskudd. Derimot døde nesten 800.000 mennesker grunnet inntak av ulike legemidler.Bivirkninger av legemidler rammer ofte eldre mennesker hardest, ettersom kroppene deres ikke alltid er sterke nok til å takle slike virkninger.Naturlegemidler fra Natur Drogeriet er helt uten noen sterke bivirkninger, ettersom disse naturlegemidlene er utvunnet av naturlige planter og urter. Dette var også det Dr. A. O. Hansen - som opprinnelig startet Drogeriet - bygde virksomheten på: At det er viktig at vi lever i harmoni med naturen.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader