NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Bidro

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Bidro
Bidro er et danskeid firma som ble grunnlagt i 1988, og som har et stort fokus på å lage helt naturlige produkter av høy kvalitet, slik at forbrukeren får det beste. Bidros fundament går ut på å skape produkter som er naturlige, og Bidro vil aldri gå på kompromiss med kvaliteten. Alle råvarene deres hentes direkte fra naturen, noe som bidrar til å gi de helt unike produktene av høy kvalitet som Bidro står for.

Bidros historie
Bidro er et jysk firma som i sin tid ble grunnlagt av en gymnastikklærer ved navn Lis Petersen i Aarhus. Grunnstenen hos Bidro var å i sin tid satse på Gelé Royal, og dette var grunnlaget for bedriftens store suksess "Gele Royal"-serien fra Bidro, som de fleste nok kjenner til i et eller annet omfang.

I dag eies Bidro av Marianne Danielsen, som har jobbet for Bidro gjennom 10 år. Marianne overtok virksomheten i 2005, hvor hun fortsetter i firmaets ånd og satser på de samme grunnprinsippene, spesielt på Gelé Royal-serien, og på å skape produkter spesielt rettet mot kvinner. Marianne har blant annet vært med på å utvide sortimentet med Bidro Kvinner, for kvinner i overgangsalderen, og Bidro PMS, som kan være gunstig for kvinner under menstruasjonen.

Gelé Royal
Gelé Royal er bidronningføde som biene bruker til å fôre de små bilarvene, og som føde til dronningen gjennom hele livet. Bidronningføden brukes som vekst- og fertilitetsfremmende middel for å sørge for at bilarvene vokser opp og at dronningen holder fertiliteten og produksjonen av egg på topp gjennom hele livet sitt.

Siden Gelé Royal besitter disse egenskapene for bier har man forsket på hvorvidt disse egenskapene kan føres over på mennesker. Gelé Royal inneholder aminosyrer som er med på å bygge kroppens celler, i tillegg til en lang rekke av vitaminer og mineraler som er med på å påvirke immunforsvaret og hormonene.Gelé Royal kan derfor være særdeles bra mot alderdomssymptomer.

Dessuten har Gelé Royal også vært brukt i Asia som et skjønnhetsfremmende middel gjennom flere tusen år. Det er allikevel ingen vitenskapelige beviser for virkningen, og det må være opp til den enkelte å vurdere om dette utsagnet er sant.

Bidro for kvalitet
Bidro står spesielt for kvalitet, og et av bedriftens mål er at produktene skal være så naturlige som mulig. Noe som er med på å styrke kroppens egne egenskaper, fremfor kjemiske framstilte produkter. Alle Bidros produkter er registrerte hos Fødevarestyrelsen i Danmark for å forsikre at de lever opp til Bidros målsetting.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader