NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

High On Life

Føler du at du trenger en sunnere og lykkeligere livsstil? Se mer her, hvorpå High On Life produktene kan inspirere deg.

High On Life produktene er unike kombinasjoner av gode råvarer og bøker, som nærmest utdanner deg i rensing av kroppen din, og gir den ny energi med jus.

Om du kunne tenke deg å lære mer om konseptet og produktene, les mer her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hva er High On Life egentlig?

Hva High On Life egentlig er, ligger mye i navnet. High On Life er produkter som er satt til verden for å gjøre deg glad.

High On Life er basert på å ha en sunnere og lykkeligere livsstil. Produkter og bøker fra High On Life er laget med stor lidenskap og kjærlighet for deg og kroppe din.

Greens by High On Life

Greens er et produkt som ble utviklet av High On Life og mannen bak det, Mads Bo. Mads Bo har siden 2003 vært en veldig anerkjent og dedikert jus- og smoothie-ekspert.

Greens er genialt å bruke i jus eller smoothies.

Ingredienser

Greens by High On Life er laget med tanke på kroppen din. Produktet er 100% Økologisk, ettersom alle ingrediensene er økologiske.
Greens inneholder en lengre rekke med forskjellige ingredienser som hjelper til med å gi den ønskede effekten.

 • Hvetegress*
 • Byggress*
 • Chlorella*
 • Spirulina*
 • Lusernespirer*
 • Brennesle*
 • Grønnkål*
 • Mynte*
Ved bruk av * er ingrediensen 100% økologisk.

Her er noen grunner til at Greens by High On Life er bra for deg og kroppen din.

Hvetegress
Hvetegress er et veldig anerkjent produkt som blir omtalt som Superfood, som er produkter som gjør noe ekstraordinært for kroppen din.
Hvetegress inneholder over 100 forskjellige næringsstoffer som blant annet innebærer følgende vitaminer:
 • A-vitamin
 • B5- og B12-vitamin
 • C-vitamin
 • E-vitamin
 • K-vitamin
Faktisk inneholder 28 ml. hvetegress like mye E-vitamin som 700 gr. brokkoli.

Hvetegress inneholder også magnesium, som er veldig viktig for kroppen og som du kan lese mer om her >>

Spirulina
Akkurat som hvetegress er spirulina også et veldig anerkjent produkt, som også går inn under kategorien Superfoods, som nevnt tidligere er produkter som gjør noe helt unikt og ekstraordinært for deg og kroppen din.

Ettersom spirulinas innhold består av 60% protein, hvor 9 er de viktige essensielle aminosyrene, er den derfor også veldig bra for deg og kroppen din. Den hjelper deg med å fylle depoter opp i kroppen, som du selv ikke får gjennom kostholdet.

Mynte
Mynte er veldig sunt for deg og kroppen din. Mynte hjelper til med fordøyelsen din. Man mener at rundt 80% av nordmenn lider av problemer med fordøyelsen, og vil derfor kunne dra stor nytte av mynte i kosten deres.

Mynte har mange virkninger, og er kjent for å hjelpe mot forkjølelse og lignende. Om man tygger bladene rent, frigjør de aktive stoffer som hjelper mot tannpine.

Bøker av Mads Bo

Bøkene inneholder en mengde oppskrifter som vil hjelpe deg med å komme i gang med å rense og hjelpe kroppen din, med gode mineraler og vitaminer.

Bøkene er fulle av oppskrifter om hvordan du får nok grønnsaker inn i ditt og dine barns daglige kosthold. Veldig mange nordmenn har problemer med å spise tilstrekkelige mengder med grønnsaker.

Grønnsaker bidrar til å gi deg mer energi og gjøre deg mer glad. Mads Bo's bøker har blant annet blitt anbefalt av Chris MacDonald, som er en veldig anerkjent foredragsholder, som lever og ånder for sunnhet.

Sitter du og mangler inspirasjon her og nå mens du venter på boken din, kan du se et stort utvalg av oppskrifter her

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader