NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Murad

Hudpleieproduktene fra Murad har siden 1992 blitt basert på grunnleggeren Dr. Murads oppskrift. Produktene er basert på 3 grunntrinn: fuktighetsgivende, anti-inflammatoriske ingredienser og antioksidanter. Les mer om Murad her

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hvem er Murad?

Murad er en hudpleieserie bygget opp etter "Dr. Murafs" oppskrift på sunn hud. Murad fant ut at det var 3 grunnleggende forutsetninger for å lage en fantastisk hudpleieserie. Derfor er det også vesentlig at det blir tatt høyde for alle disse tre forutsetningen, uavhengig av hvilke hudproblemer man sliter med.

De 3 trinnene i Dr. Murads oppskrift er følgende:

1. Fuktighetsgivende ingredienser:
Det mest vanlige hudproblemet er tørr hud, som stort sett alle mennesker blir rammet av. Derfor er de fuktighetsgivende ingrediensene også en fundamental del av deres produkter. Med disse ingrediensene styrkes hudens evne til å kunne holde fast på væske, men samtidig også tiltrekke væske, både på hud og cellenivå. Murads kombinasjon av fuktighetsgivende ingredienser innebærer blant annet essensielle fettsyrer, som faktisk er en ingrediens til å fukte huden.

2. Anti-inflammatoriske ingredienser:
Murad tilfører anti-inflammatoriske ingredienser, fordi en ukontrollert betennelse kan, i tillegg til å være smertefullt, ha konsekvenser på vevet i kroppen og ødelegge utviklingen av celler.
Med disse ingrediensene får produktene fra Murad en lindrende virkning, samt at det hjelper med å berolige huden. Noen av ingrediensene er blant annet lakrisekstrakt, arnica og sink, som alle er betennelsesdempende. Disse ingrediensene finnes ofte i Murads formler.

3. Antioksidanter:
Den tredje og siste ingrediensen er antioksidanter, som motvirker oksidering (ødeleggelse) i kroppens celler. Antioksidanter hjelper med å bekjempe frie radikaler. Det er blant annet de frie radikalene som ofte er en kritisk kilde til hudproblemer, da de "angriper" dine celler. De frie radikalene er ustabile molekyler som blir dannet av blant annet forurensning, smog og røyk fra sigaretter. De frie radikalene forsøker å bli sterke ved å "koble" seg på andre stoffer i kroppen, som deretter hemmes og det skapes kaos, og celleforandringer hemmes.Med de rette antioksidantene kan man altså bekjempe de frie radikalene. Dette er for eksempel de allment kjente antioksidantene som C- og E-vitamin, som blir brukt i Dr. Murad. Disse er utvunnet av planter som brukes i tradisjonell healing, som f.eks. gurkemeie, gojibær, granateple og durian.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader