NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

John Masters

John Masters er historien om en velansett frisør som ønsket å ta et oppgjør med alle kjemikaliene som ble brukt i hud- og hårpleie. Både for kundens skyld, men også for de frisørene som sto i kjemikaliene hver eneste dag.
Dette har det kommet en stor serie av økologiske og bærekraftige produkter ut av. Du kan se hele utvalget rett nedenfor.

Les mye mer om alle de grunnleggende verdiene bak John Masters her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historien om John Masters

John Masters startet sin karrière som frisør tilbake på 70-tallet, da han jobbet på noen av de mest velrenommerte salongene i Miami. John brukte mange ulike frisørprodukter, og det var her hans interesse ble vekket for økologi og bærekraftighet, samt for hvilke følger de konvensjonelle kjemikalholdige frisørprodukter kunne ha for både frisører og kunder.

Utviklingen av serien

Det var allerede her John Masters begynte å utvikle serien som i dag består av langt over 50 bærekraftige produkter. Det hele var med et fokus om å fremstille et renere og sunnere alternativ.

Idéen bygget på følgende: Personlig pleie og omsorg for jorden behøver ikke utelukke hverandre. I over 20 år har dette vært den ledende kraften bak John Masters bedrift. Han hadde et ønske om å skape en luksuriøs produktlinje som behandler jorden med respekt.

Året var 1984 da John for første gang slo opp dørene til sin "Clean air"-salong – som forøvrig var den første i sitt slag, og John kan derfor godt betegnes som en pioner.
Selv om han allerede hadde skapt seg et navn i frisørbransjen, fordi han var en svært dyktig frisør – så var det først nå karrièren for alvor satte fart.

Siden da har oppmerksomheten rundt John Masters Organics bare vokst, og merket blitt elsket av mange. Alt dette har skjedd på bakgrunn av det enkle løftet: Super Natural Beauty!

Bærekraftighet fremfor alt

Bærekraftighet er et gjennomgående tema i hele bedriften bak John Masters. Filosofien bygger på at det skal være en rød tråd gjennom hele organisasjonen. Bærekraftighet skal gjennomsyre helt fra avlingene og dem som høster dem, til transporten og emballasjen.

Dette kommer bl.a. til uttrykk helt ned i detaljene. Det blekket som brukes til å trykke teksten på emballasjen er også økologisk. John Masters Organics er økologisk sertifisert i henhold til strenge kriterier fra det amerikanske USDA.

Hvorfor skal du velge John Masters?
  • Ingen dyreforsøk
  • Ingen SLS, GMO eller parabener
  • Ingen kunstig duft eller farge
  • Alle ingredienser er økologiske
  • Alle ingredienser har bevist gunstig virkning på hud eller hår
  • Der det er mulig brukes Fair Trade

Økologisk sertifisert

Med John Masters er du garantert økologiske produkter som skåner både huden og omgivelsene dine. De enkelte økologisk sertifiserte ingrediensene i John Masters Organics-produktene er sertifisert av forskjellige instanser (CCOF, QAI, EcoCert, osv.) For å leve opp til disse sertifiseringene skal minimum 95 % av produktet være økologisk – og det er alltid tilfelle med John Masters.

Kjøp John Masters billig på Pureviva

Hos Pureviva har vi et stort utvalg av John Masters produkter, rett og slett fordi vi liker tanken bak produktene.
Vi har faktisk over 50 produkter fra John Masters, og utvider hele tiden utvalget for å kunne tilby det du trenger til faste lave priser

Se hele utvalget av produkter fra John Masters ovenfor!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader