NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Jordan

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Jordan

Jordan ble grunnlagt av danske Wilhelm Jordan, som ble født 22. januar 1809 i København. Kort etter sin konfirmasjon ble Jordan sendt til Tyskland for å finne arbeid. Han dro til Hamburg hvor han begynte i lære som kammaker. Det var under veiledning av kyndige, tyske håndverkere at Jordan lagde grunnlaget for sitt livsverk.

Prøver lykken i Norge

Etter flere år med å prøve lykken som svenn i Europa, vendte Wilhelm Jordan tilbake til Danmark og København, hvor han etablerte sin egen lille kammaker butikk. Da det var vanskelig for Jordan å tjene penger på bedriften, stengte han kammakerbutikken i 1837.

Sammen med to kammaker-venner dro Jordan til Oslo for å prøve lykken der. Jordan og vennene hans etablerte seg i Oslo den 5. august 1837, hvor de leide en liten butikk og et lite verksted i en glassmestergård inne i byens sentrum.

Det gikk raskt fremover for Jordan, som raskt eide en av de ledende børstefabrikkene i Europa. Produksjonen begynte å inkludere tannbørster fra 1927.

Orkla-konsernet

Inntil 2012 var Jordan eid av den nå norske Jordan familien. Men i dag er Jordan en del av Orkla-konsernet og er fortsatt et av verdens ledende merker innen munnhygiene.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader