NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Funktionel Mad

Funktionel Mad tilbyr et bredt og spennende sortiment. Funktionel Mad fokuserer på å finne produkter som kan brukes som alternativ til usunne produkter. Du kan lese mer om Funktionel Mad her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historien bak Funktionel Mad

Funktionel Mad ble startet i 2008 med et formål: Nemlig å forsørge folk med det nye søtningsmiddelet Sukrin. I løpet av de etterfølgende årene har det kommet flere produkter.

Hva tilbyr Funktionel Mad?

Funktionel Mad står for å tilby nye innovative og sunnere hverdagsprodukter, og for å skifte ut noen av de litt mer usunne ingrediensene med naturlige og sunne alternativer. På denne måten bidrar Funktionel Mad med å gjøre det lettere for deg å få en sunnere livsstil. Du kan slik bruke produktene som direkte erstatning for f.eks. mel og sukker for å sørge for sunn og næringsrik mat uten å gå på kompromiss med smaken. Alle produktene er laget på helt naturlige ingredienser.

Funktionel Mad streber etter å lage produkter som styrker din velvære i hverdagen, og leter konstant etter nye produkter som du kan bruke i hverdagen din for et sunnere liv.

Du kan blant annet få Sukrin, som er et sukkeralternativ fra Funktionel Mad, eller så kan du bruke mandelmel som erstatning for vanlig mel, og da kan du også lage glutenfrie produkter!

Populære produkter fra Funktionel Mad

Sukrin Original

Sukrin Gold

Mandelmel

Fiber Sirup

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader