NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

LinusPro Nutrition

LinusPro Nutrition er produkter for idrettsutøvere, som er særdeles velsmakende. Alle pulverproduktene m.m. er produsert og pakket i Danmark, og det er generelt veldig høye kvalitetstandarder på produktene. Her på Pureviva.no finner du et stort utvalg av produktene fra LinusPro Nutrition.
Nedenfor finder du vårt store utvalg og du kan lese mer om LinusPro Nutrition her>>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

LinusPro Nutrition

LinusPro Nutrition ApS ble stiftet i 2014 og er en danskeid virksomhet. Virksomheten produserer og selger mat- og drikkevarer, kosttilskudd til idrettsutøvere, samt andre proteinrike produkter til det norske markedet. LinusPro Nutrition har mange års erfaring med å produsere produktene og ønsker å skape en revolusjon på markedet for kosttilskudd basert på den nyeste vitenskapen innen sport og næring.

Hvor kommer navnet fra?

På 1920-tallet bevilget The Rockefeller Foundation midler til den innovative kjemikeren Linus Pauling. Linus var med på å bane veien for biomolekylær vitenskap og gjennom sin forskning kartlagde han strukturen av proteiner, som hjalp med å forstå biokjemiske prosesser. Linus hadde dermed skapt grunnstenene for den forskningen store deler av den moderne molekylærbiologien er bygget på.
Denne vitenskapen som Linus Pauling var med på å utvikle har blant annet ledet til utviklingen av de sportskosttilskuddene som vi kjenner i dag. LinusPro Nutrition er derfor tilegnet den arven Linus Pauling etterlot seg.

Visjon

LinusPro Nutritions visjon er at deres innovative produkter skal deles med kundene, samt produsere de kosttilskuddsløsningene som markedet mangler. I tillegg skal produktene hjelpe kundene med på å nå sine mål, da det i stigende grad er fokus på en sunn livsstil - og dermed også en sunn og proteinrik kost.

LinusPro produkter er gode sammen med træning

Mål

LinusPro Nutritions mål er å levere et bredt spekter av proteinrike produkter, sportsdrikker og kosttilskudd til befolkningen. LinusPro Nutrition tilbyr også en totalløsning innen kosttilskudd og produktene dekker ethvert behov – uavhengig om det er for vekttap, utholdenshetsidrett eller bodybuilding.

Produktene

LinusPro Nutrition har et bredt sortiment, som blant annet proteinbarer, proteinpulver, proteinshakes, proteinvann, recoverybarer, vitaminvann, energibarer, energidrikker, energipulver, sportsdrikker, energy gel, vitamin- og mineraltilskudd, m.m.

Produktene er utviklet med et fokus på at de skal være naturlige og rene. Dette forsøker LinusPro Nutrition å gjøre ved å kun bruke råvarer, som lever opp til høye kvalitetsstandarder. Det er nettopp de høye kvalitetstandardene som bidrar til at produktene kvalitetsmessig er noen av de beste på markedet. Produktene er uten usunne stoffer, og i de proteinholdige produktene blir det kun brukt melk fra europeiske bønder for å sørge for at produktene ikke inneholder rester av skadelige stoffer, som antibiotika, BST-hormoner, m.m.

Alle pulverproduktene fra LinusPro Nutrition blir produsert og pakket i Danmark, og dermed kan det garanteres for produktenes kvalitet.

Da det er viktig for LinusPro Nutrition å tilby høykvalitetsprodukter, opererer virksomheten derfor i samarbeid med det danske Mattilsynets lovgivning, og er registrert som engrodforhandler og importør av proteinprodukter, kosttilskudd, drikkevarer, m.m. Derfor er LinusPro Nutrition også underlagt Mattilsynets kontrollsystemer, hvor fasiliteter og produkter løpende kontrolleres av myndighetene.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader