NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Maxim

Maxim utvikler sportsernæringsprodukter, som er utviklet i tett samarbeid med atleter og ernæringseksperter.Nedenfor finne du vårt store utvalg og du kan lese mer om Maxim her>>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Maxim

Maxim har eksistert i 25 år og er en virksomhet som utvikler sportsprodukter og sportsnæring. Maxim vet veldig mye om sportsnæring, noe som også gjenspeiles i deres produkter.

Produkter utviklet i samarbeid med ernæringseksperter

Maxims produkter er utviklet i tett samarbeid med noen av de mest viljesterke, stødige og målrettede atleter og ernæringseksperter. Produktene gir kroppen det den har behov for, for å kunne prestere før, under og etter treningen.

Tre hjørnestener innen sportsernæring

Maxim har valgt å ta tre hjørnestener innen sportsernæring, nemlig protein, karbohydrater og væske. Disse har blitt optimert i kombinasjoner som passer dine treningsbehov.

  • Protein bygger og reparerer, og er spesielt viktige for oppbyggingen av muskler. Protein er viktig for å fungere og gjøre fremskritt i forbindelse med treningen.
  • Karbohydrater gir energi, som er viktig under både langvarig og intensiv trening.
  • Væsker er viktige for å få mest mulig ut av treningen. Væskene vedlikeholder din kroppsvæske-, mineral- og saltbalanse.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader