NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Vichy

Vichy

Vichy sortimentet er utviklet til all slags hud, både for menn og kvinner. Deres sortiment inneholder
forskjellige produkttyper til både ansikt, kropp, hår, sminke og solbeskyttelse.
De er særlig kjent for sitt termalske rensende kildevann.

Les mer om Vichy her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historien om Vichy

Vichy Laboratoires utvikler hudprodukter for både menn og kvinner, hvor mineraliserende termalsk kildevann er en nøkkelingrediens. Det var tilbake i starten av det 20. århundre at Doktor Haller oppdaget det mineraliserende termalske kildevannet fra Vichy. Merket Vichy ble skapt i 1931 da Doktor Haller, den første som oppdaget kildevannets helende evner, begynte å bruke det sjeldne vannets egenskaper i kosmetiske produkter.

Doktor Haller hadde en medisinsk bakgrunn som han brukte til å skape nye hudpleierutiner basert på analyse av hudtyper. Han lanserte serumet på apoteker og utviklet guider med skjønnhetsråd til kvinner.

Det mineraliserende kildevannets reise

Man kan finne Vichy-kilden i hjertet av Frankrikets vulkanske område. Vannet, som man finner i Vichy kilden nå, har vært på vei siden det falt som regn i Auvergne i vikingtiden.
Vannet har reist gjennom vulkanene til 4000 meters dybde. Vannet har på veien blitt beriket med kulldioksid, som gjør at vannet løser opp og tar opp essensielle mineraler, som er avleiret i de 380 millioner år gamle klippene.
Ved fire kilometers dybde vender strømmene, så vannet stiger i retur mot overflaten. Etter 7 dager kan vannet tappes og bli kontrollert.

Rikt på 15 mineraler

Det mineraliserende kildevannet er rikt på 15 mineraler, noe som betyr at huden balanseres ved å gjendanne hudens pH-verdi. Når hudens pH-verdi blir gjendannet styrker det hudens motstandskraft og fremskynder fornyelse av huden.

Mineraliserende termalsk kildevand

De 15 mineralene

 • Litium
 • Kalsium
 • Jern
 • Strontium
 • Svovel
 • Lakium
 • Silikon
 • Mangan
 • Ammonium
 • Bor
 • Fluor
 • Orthofosfater
 • Hydrogenkarbonater
 • Natrium
 • Magnesium


Kontroll hele veien fra kilde til produkter

Det mineraliserende termalske kildevannet blir kontrollert hele veien fra kilden til emballeringen av produktene. Et resultat av den høye kontrollen er at kildevannet har et veldig høyt mineralinnhold som gjør at selv sensitiv hud kan tåle produktene.
Kvalitet, toleranse, effektivitet og at produktene tolereres på sensitiv hud, har vært et kjennetegn for merket siden det ble skapt.

Produktene av høy kvalitet

Vichy's ferdige produkter blir vurdert omhyggelig etter en lang rekke kriterier, akkurat som det mineraliserende termalske kildevannet også blir kontrollert omhyggelig.
Vichy produktene er produkter du trygt kan bruke på huden din. De hjelper og beskytter mot hverdagens påvirkniner og utfordringer. Samtidig gjør produktene din hud sterkere, og er en sann fornøyelse å påføre.

Sortimentet fra Vichy og underliggende serier

Vichy sortimentet er vidt og bredt, og inneholder en lang rekke produkter for både menn og kvinner. Det er mange forskjellige produkttyper til både ansikt, kropp, hår, sminke og solbeskyttelse.

Alle produkttypene inneholder forskjellige produktserier. Innen blant annet dagkremer og ansiktskremer kan man finne Vichy Neovadiol serien, som egner seg for kvinner i overgangsalderen. Produktene i Vichy Neovadiolserien hjelper med å kompensere for påvirkningen av huden i overgangsalderen.

Ønsker du å redusere rynkene dine i ansiktet, kan du bruke Vichy Liftactiv, som er en oppstrammende anti-rynke pleie, som reduserer selv dype rynker og gjør at huden føles mykere.

Ser man istedenfor på renseprodukter, kan man finne Vichy Normaderm serien, som er en komplett pleieserie for kombinert og fet hud.

Ønsker du derimot å forbedre hudkvaliteten din kan du bruke Vichy Idéalia serien, som reduserer fine linjer og synlige porer, og gir huden en vakker glød.

Om du ønsker en ansiktskrem som styrker huden din, kan du bruke Vichy Aqualia Thermal serien, som motvirker fuktmangel og gir en frisk og strålende hud hele dagen.

Ønsker du å rense huden din og holde den fri for døde hudceller, kan du bruke produktserien Vichy Pureté Thermale. Renseproduktene i denne serien er skånsomme og effektive for alle hudtyper - også veldig sensitiv hud.

Leter du etter sminke som er velegnet for sensitiv hud, kan du med god samvittighet bruke sminkeserien Vichy Dermablend. Produktene i denne serien har en ekstrem dekkevne, og er velegnet til sensitiv hud uten at de gir en maskeeffekt.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader