NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

HEVI

HEVI er et merke som produserer Bodysugaring og supplerende produkter.Bodysugaring er en eldgammel hårfjerningsteknikk fra Midtøsten. Bodysugaring er enkelt å bruke, gjør mindre vondt og gir et bedre resultat enn vanlig voks. Les mer om HEVI og Bodysugaring her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

HEVI

Starten på Bodysugaring Sugaring og sukkervoks er datert tilbake til omkring 1900 f.Kr. Historie og nedtegnelser forteller oss at det var honning som var bak formelen.Det å ha myk hud uten hår var lenge antatt som et skjønnhetsstandard i det gamle Egypt.Egyptiske kvinner lagde derfor sine egne hårfjerningsmetoder ved å bruke en klebende sammensetning av olje og honning for å fjerne hårene ved roten. Dette er altså det vi i dag kjenner som "sugaring".

Hva gjør HEVI Bodysugaring

HEVI Bodysugaring er altså en hårfjerningsmetode du kan gjøre hjemme selv.Bodysugaring skal først varmes opp. Dette kan gjøres i et vannbad, i mikrobølgovnen, eller i en HEVI oppvarmer. Og allerede her kommer en av fordelene. Den skal ikke være varmere enn 45-50 grader! Mange andre former for voks kan ha en tendens til å brenne på huden og være ubehagelig. Bodysugaring er derimot behagelig å påføre.Voksen skal påføres på helt ren og tørr hud. Det anbefales derfor å bruke HEVI Powder, som sørger for at huden er helt tørr. Om huden ikke er helt tørr kan produktet ha problemer med å sette seg ordentlig fast.Påfør HEVI Bodysugaring på 1/3 av en spatel. Plasser spatelen vinkelrett på huden og påfør mot hudens groretning.Plasser en strip på sukkervoksen og trekk den av med et raskt rykk med hårets groretning og ned langs huden.Deretter rengjøres alle elementene med lunkent vann.Så enkelt og greit kan det være! Så hva venter du på? Les mye mer om produktene inne på selveproduktsiden.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader