NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Husk

Den klassiske HUSK består av tørkede grobladfrøskall. (Psyllium-frøskall) og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Du kan bruke HUSK til å behandle forstoppelse, irritabel tykktarm, diaré og til senkning av forhøyet kolesteroltall.

Husk kan brukes som et kosttilskudd, hvis ikke man spiser nok kostfibre naturlig.

Les mere om HUSK og de gunstige virkningene her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

HUSK Psyllium-frøskall er godkjent av helsetilsynet som naturlegemiddel, og virker mot forstoppelse, diaré, irritabel tykktarm og forhøyet kolesterol. Det er de gunstige Psyllium-frøskallene fra den indiske Plantago Ovate Forsk. HUSK er et naturlig produkt og inneholder ingen tilsetningsstoffer.

Hvordan virker grobladfrøskall?

Fordi plantefibrene fra psyllium er vanskelige å fordøye, blir fibrene i tarmen, hvor de svulmer opp ved å suge væske. Det gjør at tarmens innhold fyller mer, og innholdet av vann gjør avføringen myk.

Fibrene hjelper med til å:
  • Stimulerer tykktarmens arbeide ved å gi tarmen noe å bearbeide
  • Smører tarmene ved hjelp av vegetabilsk slim.
  • Mengden av de gunstige bakteriene i tarmen økes.

Ved å spise HUSK Psyllium-frøskall holder fibrene fordøyelsen i god form, det virker dermed mot diaré og forstoppelse. Les mer om HUSK og virkning under produsentens dokumentasjon.

Senker forhøyet kolesterol

HUSK styrker fordøyelsen, og videre har HUSK en dokumentert effekt på forhøyet kolesterol. Kolesterol kan deles opp i en god og en dårlig type. Ved høye mengder av dårlig kolesterol, også kalt LDL, økes risikoen for blodpropper via åreforkalkning. Derfor bør man senke mengden av LDL, hvis det er for høyt. HUSK både senker og forebygger mengden av kolesterol i blodet.

Spis flere fibre

HUSK skal ikke erstatte et variert, sunt og fiberrikt kosthold. Vi anbefaler at man følger helsetilsynets veiledning om sunt kosthold.

HUSK som naturlegemiddel

Naturlegemidlene fra HUSK er basert på grobladfrøskall, og kommer både i form av pulver, men også i kapsler. Vel å merke i vegetabilske kapsler, slik at alle kan bruke dem. Det utmerker seg ved å hjelpe mot og lindre forstoppelse, diaré, irritabel tykktarm og forhøyet kolesterol. Da det er et naturlegemiddel, er det også godkjent av helsetilsynet, hvilket vil si at produktet har en beviselig virkning på de nevnte symptomer.

Naturlegemidlerne fra HUSK er følgende:
  • HUSK® Psyllium Basic Fibre (225 kapsler)
  • HUSK® Grobladfrøskall (200 gr)
  • HUSK® Grobladfrøskall (450 gr)
  • HUSK® Grobladfrøskall (1000 gr)

HUSK som kosttilskudd

Kosttilskuddene fra HUSK hjelper kroppen til en bedre fordøyelse, og er akkurat som de andre produktene i serien også basert på grobladfrøskall.

Kosttilskuddene fra HUSK er følgende:
  • >HUSK® Fibre med sitronsmak (250 g)
  • HUSK® Fibre med solbærsmak (250 g)

HUSK til matlagningen

Fiber HUSK kan brukes i matlagningen, hvis du ønsker å legge til mer fiber. Det er også ytterst velegnet til LCHF-dietten, eller for deg som ikke tåler gluten. Videre er det også et 100 % naturlig produkt.

Utover å inneholde mye fiber, så binder Fiber HUSK også væske. Det skjer simpelthen ved at de små grobladfrøene blir geléaktige - akkurat som man kjenner det fra f.eks. chiafrø.

Næringsmidlene fra HUSK er følgende:
  • Fiber HUSK - Glutenfritt Bakemiddel (300 g)

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader