NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Nutrilett

Produktene fra Nutrilett kan hjelpe med å kontrollere et ønsket vekttap, eller om du bare ønsker å holde på vekten etter en slankekur. Nedenfor finner du et utvalg av produktene fra Nutrilett. Les mer her

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Slik ble Nutrilett produktene skapt

Nutrilett er et merke som ble skapt av en norsk/dansk lege i 1989. Nutrilett merket har siden det ble grunnlagt hjulpet tusenvis av mennesker med å nå sine vektmål. Eventyret begynte med at man ønsket å forebygge overvekt. Forskningen viste at pulver som blant annet har et lavt innhold av soyaprotein og kalorier av høy kvalitet, hjalp når man slanket seg når det ble brukt i en diett.

Forskningen fortsatte og resultatene ble mer og mer overbevisende. Etterhvert ble det mer og mer tydelig at pulveret med lavt innhold av soyaprotein og kalorier var noe som kunne gagne alle som var overvektige. Dette var grunnen til at pulverene Nutrilett Very Low Calorie Diet (VLDC) oppstod.

Det kan være vanskelig å holde på vekttapet etter at man har vært på kur. Derfor utviklet Nutrilett smoothies og barer som kan hjelpe med å kontrollere kaloriinntaket etter at man har avsluttet slankekuren.

Vægttab med Nutrilett

Et herlig måltid

Nutrilett smoothies og barer er perfekte når man ønsker å holde på vekten eller ønsker å gå ned ved hjelp av en slankekur. Produktene er gode som måltidserstattere. Da smaken er viktig i måltidene og noe vi setter pris på, har Nutrilett et spesielt fokus på å fremstille velsmakende smoothies og barer.

Nutrilett på tilbud online

Her på Pureviva.no kan du kjøpe Nutrilettprodukter billig. Du kan for eksempel kjøpe Nutrilett shakes med forskjellige smaksvarianter, hvor du kan vente deg din egen favoritt. Du kan også kjøpe forskjellige smoothies hvor du kan finne din favorittsmak. Vi selger barene fra Nutrilett, som også finnes i mange ulike smaksvarianter, med din favorittsmak.
Du kan også kjøpe søtningsmiddel som ikke inneholder kalorier, og som søter uten bismak.

Vann eller melk

Du kan blande din Nutrilett shake med vann, om du ønsker minimalt med kalorier. Ønsker du mer proteiner og en mer kremet konsistens, så kan du blande med melk, men da får du også flere kalorier.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader