NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

New Nordic

Hemmeligheten bak New Nordics naturlige og effektive kosttilskudd er at hvert enkelt
produkt tilfører kroppen spesielle næringsstoffer som hjelper med å aktivere
spesifikke celler i kroppen.

Les mer om New Nordic her

Hvem er New Nordic

New Nordic har siden grunnleggelsen i 1990 vært en innovativ og dynamisk virksomhet, som utvikler urteprodukter for å hjelpe mennesker med å få sitt daglige inntak av viktige vitaminer og mineraler. Virksomheten har vært banebrytende innenfor bruken av plantemolekyler for å aktivere kroppens egne mekanismer og krefter.

Hemmeligheten deres er å fremstille kosttilskudd som tilfører kroppen spesielle næringsstoffer, som alle har forskjellige effekter og virkninger. Næringsstoffene hjelper kroppen din med å aktivere spesifikke celler, det kan f.eks. være håret og huden din, eller hjernecellenes aktivitet. Spesielt har øyetabletten Blue Berry fått stor suksess. Denne tabletten tilfører næringsstoffer til øyet, som bidrar til et normalt og sunt syn.


livsglaede

Forskjellige fokuspunkter i New Nordic

New Nordic har forskjellige fokuspunkter som gjør det enkelt å finne nøyaktig det produktet du leter etter. Du kan lære mer om de forskjellige produktseriene nedenfor:

Sports Nutrition

New Nordic tilbyr produktserien Sports Nutrition til aktive personer som ønsker å sikre at de får i seg nok næringstoffer.

Skin Care & Hair Volume

Produktserien Skin Care og Hair Volume fokuserer på huden, neglene og hårets velvære og naturlige skjønnhet.

Diet, Digest, Burn

Produktene i serien BioDran, Coffee Diet, Easy Digest og Chili Burn er for deg som gjerne vil gå ned noen kilo.

Vitalitet, Active, Clear, No stress

Til slutt har vi produktserien Blue Berry, Active Liver, Active Legs, Clear Brain og No Stress, som inneholder deres aller mest populære produkter. Produktene i denne serien gir kroppen ekstra energi og styrke.

Få livsgleden og livskvaliteten din tilbake med New Nordic

Livsglede er noe du oppnår ved å bevare vitaliteten din år etter år. Med produktene fra New Nordic setter Pureviva fokus på DIN helse og din vitalitet. La New Nordic vise deg veien til et mer balansert og energifylt liv.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader