NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Superfruit

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hva er Superfruit?

Superfruit er en innovativ helsevirksomhet, som er 100 % oppdatert vedrørende tendenser i markedet og tilfører verdi gjennom nye og spennende konsepter og produkter.

Superfruit kalles seg for pionerer innen superfrukt! Ved konstant å være på forkant med nye trender, skal Superfruit være et nytt og spennende alternativ for salg av produkter som er produsert uten tilsetningsstoffer. Enhver som kjøper et produkt under varemerket Superfruit skal til enhver tid føle seg trygg på valget sitt. Produsenter av råvarer velges med stor omhu og har gjennomgått adskillige tester for næringsstoffer og antioksidanter.

Superfruits sortiment og utvalg av produkter

Stort sett kan Superfruits produkter deles opp i 3 hovedpunkter:
• Bær - Du finner et stort utvalg av bær som kan kategoriseres som Superfood. Gojibær, Tindvedbær, Blåbær, Morbær, Tranebær og Incabær. Du finner alt på Superfruit.
• Pulver - Leter du etter pulver til å piffe opp smoothien eller jusen både i forhold til smak og sunnhet? Da har Superfruit også et bredt utvalg. Bruk f.eks. det populære Spirulina- pulveret eller Acai-pulveret, som er rike på antioksidanter.
• Snacks - Sunne snacks som også smaker utrolig. Prøv blant annet Gojibær med sjokolade, eller Superfruit Raw Protein Bar med Kakao og Mynte.

Grunnverdiene hos Superfruit

Nedenfor har vi listet opp tankene og grunnverdiene bak Superfruit. Holdninger som vi på Pureviva deler og støtter opp om.

Devoted to Life - Dedikert til Livet
"Vi setter pris på kvaliteten av livet. Livet i seg selv er noe stort, som er vanskelig å forstå og veldig skjørt. Vi mener at alle mennesker har rett til å nyte livet. Enten det betyr at du sitter i solen og koser deg, eller om du er på en fabrikk og jobber. Vårt liv kretser i stor grad rundt det å spise, så hvorfor ikke spise noe som gir deg liv og gir andre sjansen til å få et bedre liv. Velg produkter, som på en eller annen måte støtter et bedre liv for mennesker som er dårligere stilt enn deg selv."

Devoted to Health - Dedikert til Helse
"Vi må passe på kroppene våre og organene våre. For å skape forutsetninger for en god og livslang helse, spiser de fleste mennesker sunt. Men du skal selvsagt ha det morsomt mens du gjør det. Vi mener at sunn kost, som i høy grad består av frukt, bær og planter, kombinert med trening, er en av forutsetningene for et langt og tilfredstillende liv. Pass på kroppen din og livet vil bli enklere."

Devoted to Nature - Dedikert til Naturen
"Naturen gir oss livskvalitet og sunnhet! Over millioner av år har vi vært formet av et økosystem basert på gjensidighet. I løpet av de siste hundre årene har mennesket gjort utrolige fremskritt, som dessverre også har satt sine spor i naturen. Vi må huske at uten naturen kan vi ikke overleve, og derfor bør vi gjøre det vi kan for å minimere vår påvirkning av den. For Superfruit betyr det at vi tenker på hvordan vi produserer, frakter og pakker våre produkter."

* Ovenstående utsagn er hentet fra Superfruits egen side.

Vil du vite mer om produktene og deres virkning?

Hva er Acai? Det kan du finne ut av her
Du kan lese mer om Quinoa her
Hvorfor er Chlorella så bra? Få svaret her

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader