NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Bodylotion

Bodylotion tilfører fuktighet og pleier huden. Bodylotion har som oftest en lett og tynn konsistens, som gjør at den absorberes raskt. Finn den bodylotionen som passer best til dine behov. Se vårt store utvalg av bodylotion.

Les mye mer om bodylotion her >>

Bodylotion

Kort sagt så er bodylotion et produkt som tilfører næring og pleier huden. Det finnes et hav av forskjellige merker og varianter, tilpasset ulike formål og hudtyper. Felles for dem alle er at de hjelper til med å tilføre og bevare fuktigheten i huden. Konsistensen kan dog variere – dette kommer nemlig helt an på hvor mye væske produktet inneholder.

Bodylotion absorberes generelt raskt, grunnet den lette og tynne konsistensen. Dette gjør at de ikke føles fete og tykke på huden, samtidig som de tilfører masse fuktighet og pleie.
På den andre enden av skalaen har vi bodybutter, som er en mye fetere krem uten mye tilsatt væske. Bodybutter trekker derfor ikke like raskt inn i huden, men etterlater den allikevel myk og glatt.

Bodylotion minner mye om bodymilk. Forskjellen er at bodymilk ofte også inneholder proteiner fra melk, samt andre vitaminer.

Som nevnt finnes det mange forskjellige bodylotioner. Blant annet bodylotioner med innhold av aloe vera eller tindved.

Aloe vera:

Aloe vera er kjent for å være blant de beste hudpleiemidlene. Aloe vera er også helt naturlig, og stammer fra den såkalte sukkulent-planten. Aloe vera-lotion gir huden fuktighet som hjelper til med å gjenoppbygger hudens naturlige funksjon. Utover aloe vera-lotion, finnes det blant annet også aloe vera-krem og -gel, samt aloe vera-spray.

Tindved:

Tindved er utrolig nyttig i en lotion. Tindved er fylt med C-vitamin, og fruktkjøttet og kjernene gir en olje som er fantastisk i bodylotion eller body-oil. Oljen har en oppbyggende effekt, som hjelper med å bygge opp fukttap i huden. Hos Pureviva har vi flere produkter og lotioner som inneholder tinved, fra blant annet Weleda.

Hos Pureviva finner du et stort utvalg av bodylotion. Finn den lotionen som passer best til dine behov.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader