NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Green People

GreenPeople lager økologiske og naturlige hud- og hårpleieprodukter til hele familien. Produktene har fokus på økologi, naturen og mennesker. Hverken produkter eller ingredienser er testet på dyr, hvilket gjør det mulig for veganere og vegetarianere å bruke produktene. Dessuten egner produktene seg til alle hudtyper – også de mest sensitive.
Les mer om Green People og deres produkter her >>

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

  Green People

  Green People er en engelsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1997 av Charlotte Vøhtz. Charlotte fikk idéen til å starte Green People allerede i 1994, da hennes da to år gamle datter slet med eksem og hudallergi. Det var den gang svært vanskelig å finne produkter som kunne brukes på datterens sensitive hud. I 1995 begynte Charlotte for alvor å lage økologiske kremer og salver – skreddersydde til bruk på allergiplaget og sensitiv hud.

  Som tidligere nevnt, ble Green People endelig grunnlagt i 1997, etter at Charlotte hadde utviklet sine produkter i flere år. Det ble etablert tette samarbeider rundt i Europa, med leverandører av økologiske og naturlige ingredienser. Det ble også dannet samarbeider med etiske partnere, som fortsatt eksisterer den dag i dag.

  I 00-årene kom det raskt en etterspørsel etter økologiske og effektive hudpleieprodukter. Til å begynne med ble Green People-produktene solgt i en lokal helsekostbutikk i West Sussex. Men produktene ble raskt populære, og ble etter kort tid bredt representert i helsekostbutikker i England, samt i utvalgte nettbutikker.

  Siden grunnleggelsen har Green People hat fokus på at kvalitet og etikk aldri skal gå på kompromiss med økonomisk profitt. Siden grunnleggelsen har bedriften også arbeidet ut fra misjonen "å tilby effektive, sertifiserte, økologiske produkter av høy kvalitet."

  Green People-produktene

  Green People har produkter til hele familien, som alle inneholder over 90 % aktive økologiske og naturlige ingredienser. Ingrediensene nærer, beskytter og skaper en hud i balanse, og aller viktigst respekterer produktene kroppen din. Alle produktene er vegetabilske, og størstedelen av dem er sertifisert av The Vegan Society.

  Av denne grunn har det vært ett løfte fra helt fra Green Peoples spede start om at bedriften aldri vil bruke syntetiske og tøffe ingredienser som for eksempel lanolin, parabener, petrokjemikalier, natriumdodecylsulfater (SLS), natriumlauryletersulfatr (SLES), GMOer, PABA, PEGer, DEA, TEA, ftalater, propylenglykol eller parfyme i sine produkter.

  Du kan derfor med fordel bruke Green People-produkter hvis du har en sensitiv hud eller sliter med hudallergi og eksem.

  Green People

  Produkter til hele kroppen

  Med produktene fra Green People kan du pleie hele kroppen fra topp til tå. Du finner nemlig alt helt fra Green People ansiktskrem, sjampo, balsam og serum, til deodoranter, bodylotion, øyekrem og tannkrem.

  Green Organic-produktene er delt opp i forskjellige produktserier, som hver seg inneholder en lang rekke effektive produkter.
  • Organic Babies og Organic Children er en produktserie som er anbefalt av jordmødre. Produktene i denne serien er sertifisert økologiske og naturlige, samtidig som at de er milde mot en sart hud. Produktene kan dessuten også brukes på hud plaget av eksem, og er svært konsentrerte, hvilket gjør dem drøye i bruk.
  • Organic Homme-serien er kropps- og hudpleie til menn. Produktene er perfekte til alle hudtyper, selv de mest sensitive. Produktene er dessuten effektfulle og økologiske, og de inneholder ikke tøffe kjemikalier.
  • Sensitiv er en produktserie som er spesielt egnet til sensitiv hud. Produktene er rike på naturlige og aktive plantestoffer.
  • Vegansk og vegetarisk er en produktserie som spesielt henvender seg til veganere og vegetarianere, da produktene ikke inneholder ingredienser fra dyr, og ikke er testet på dyr.
  • Age Defy+ er en økologisk hudpleieserie som egner seg til kvinner over 35 år. Produktene har fokus på dyptgående pleie, gjenoppbygging og fuktighetsbalanse.
  • OY! (Organic Young) er en produktserie, som henvender seg til tenåringer. Produktene renser godt i dybden, i tillegg til at de lindrer irritasjon og reduserer rødhet. Produktene er velegnet til alle hudtyper – også sensitiv og akne-plaget hud.

  Produktene er IKKE testet på dyr

  Da grunnleggeren av Green People, Charlotte, alltid har vært mot dyreforsøk, har Green People heller aldri benyttet seg av dyreforsøk – dette gjelder både i forhold til ingredienser og produkter.

  Green People har tatt beslutningen om at de ikke vil bruke ingredienser fra produsenter som benytter seg av dyreforsøk. Dette betyr at du som er mot dyreforsøk, eller er veganer eller vegetarianer, fortsatt kan bruke produktene fra Green People med god samvittighet.

  Økologiske produkter

  Alle produktene fra Green People er økologiske, hvilket betyr at produktene er gode for både kroppen, miljøet og huden.

  Priser og utnevnelser

  Green People har gjennom årene mottatt over 140 priser og utnevnelser fra organisasjoner og magasiner. Bedriften har bl.a. mottatt priser fra Natural Health Magazine, The Green Parent og Ultimate Natural Beauty Bible. Green People-produktene er dessuten kåret til "Beste økologiske produkter i England."

  Det er altså ikke noe å si på at produktene er populære.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader