NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

NordicHealth

NordicHealth-sprayer er en effektiv måte å ta opp vitaminer og mineraler utenom fordøyelsessystemet. Kosttilskuddene absorberes mye raskere og mer effektivt direkte gjennom blodbanene. Les mer om NordicHealth her

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hvem er NordicHealth?

NordicHealth er en bedrift med en lidenskap for å finne ingredienser som absorberes og utnyttes godt av kroppen. Det har ført til forskning som har resultert i innovative produkter. Transdermal magnesium- terapi og andre kosttilskudd er derfor områder som NordicHealth støtter.

Transdermal magnesium-terapi er hvor opptakelsen av magnesium skjer gjennom huden, på den måten unngår man at magnesium skal gå gjennom fordøyelsesprosessen.Bedriften har samarbeidsrelasjoner med blant annet institusjoner som Magnesium Health Institute i Holland, Cardiff University, HFL Idrett og St. Marks Hospital (NHS).

Hva er vitamin- og mineralspray?

Vitamin- og mineralspray er som navnet antyder, vitaminer og mineraler på spray, i motsetning til i tablettform, som de fleste nok kjenner til. Opptak av vitaminer og mineraler avhenger mye av fordøyelsen.

NordicHealth sprayer absorberes mye raskere og bedre av kroppen enn tabletter. Det er nemlig ingen tabletter som skal ned gjennom fordøyelsessystemet, hvor medisin eller dårlig fordøyelse kan påvirke opptakelsen. Ved å bruke en spray spres næringsstoffene raskt. Effektiviteten av produktene fra NordicHealth er basert på undersøkelser fra Cardiff University.

Det er ikke alle som kan ta vitaminer og mineraler i tablettform, og da er det ikke lenger en hindring når man kan ta kosttilskudd via sprayer. Magnesiumolje-spray tas direkte opp gjennom huden, og vitaminspray tas oralt.

Vitaminspray

Som tidligere nevnt opptas vitaminspray oralt. Munnens slimhinner absorberer nemlig effektivt vitaminet som går direkte i blodbanen. Dette er ideelt for personer med dårlig fordøyelse, som kan risikere at kroppen ikke tar opp hele tabletten som skal gjennom fordøyelsessystemet.

I tillegg kan det være vanskelig for noen å svelge tabletter, noe som ikke blir et problem med sprayer fra NordicHealth.

Er du heller på utkikk etter vitaminer i vanlig tablettform? Da kan du se vårt utvalg her >>

NordicHealth D-vitaminspray (Dlux D-Spray) er for hele familien – alle aldre og behov. Det krever kun en enkelt spray i munnen, og næringsstoffene blir absorbert av munnens slimhinner. D-vitamin hjelper til med å styrke immunforsvaret, tennene og knoklene. NordicHealth har laget D-vitaminsprayer til både gravide, barn fra 5 år, og spedbarn fra 2 uker.

NordicHealth B12-vitaminspray gir deg også en sikker og rask opptakelse av vitaminet gjennom munnens slimhinner etter en spray i munnen. B12-vitaminspray inneholder grønn te og krom, som sørger for at B12-vitaminet tas opp.

Multivitamin-spray NordicHealth har også utviklet en spray, full av vitaminer og mineraler. Det er altså en daglig vitaminpille bare i sprayform, hvor du kun sprayer deg selv i munnen fire ganger daglig. Denne sprayen absorberes også direkte gjennom munnens slimhinner. Inneholder mineralene selen, jod, biotin og folsyre, og vitaminene A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3 og K1.

Mineralspray

Mineralspray opptas ikke som vitaminspray gjennom munnen, men gjennom huden, og trekker inn i kroppens blodbaner til bruk for alle muskler og nervebaner.
Magnesiumtabletter kan være vanskelig for kroppen å ta opp, da tarm- og magelidelser samt magesyre kan hemme opptakelsen innenfra. Dette problemet vil ikke oppstå ved bruk av magnesiumspray.

Er du heller på utkikk etter mineraler i vanlig tablettform? Da kan du se utvalget vårt her >>
NordicHealth magnesiumspray er kun basert på naturlig magnesium som utvinnes fra mineralavleiringer i 1,5 km dybde i en mine under jordens overflate. Etter at produktet sprayes på huden masseres magnesiumoljen inn i kroppen. Absorberes raskt slik at huden ikke blir fettete. NordicHealth har utviklet en rekke forskjellige magnesiumsprayer som kan brukes for forskjellige årsaker.

NordicHealth Magnesiumolje-spray:
  • Original magnesium - det sterkeste magnesiumpreparatet
  • Leddsmerte magnesium - hjelper mot smerte i føtter, knær, skuldre, osv.
  • Recovery magnesium - også kalt sportsspray. Optimerer fleksibiliteten i musklene
  • Søvn magnesium - mot uro i bena
  • Sensitiv magnesium - for tørr og følsom hud. Kan lindre kramper og voksesmerter
Magnesiumoljens virkning:
Magnesium har en sentral rolle i kroppens funksjoner. Alle celler krever faktisk magnesium for å kunne fungere optimalt. Som et eksempel krever både hudceller, nerveceller og muskelceller magnesium for et sunt cellestoffskifte, rengjøring og avslapning. Utover det hjelper magnesium med å redusere tretthet og utmattelse - derfor utnytter mange idrettsutøvere de gode egenskapene fra magnesium. Magnesium hjelper også med å vedlikeholde knokler og tenner, samt at det har innflytelse på kroppens celleinndeling og hjelper med å sørge for at nervesystemet fungerer som det skal.

Har du lyst til å lære mer om magnesium? Da kan du lese mer om magnesium her >> >>

NordicHealth Magnesium Badeflak

Badeflak er en utrolig innovativ måte å øke innholdet av magnesium i kroppen – også helt utenom fordøyelsessystemet. Her løses flakene opp kun i varmt vann i form av fotbad eller i badekaret, hvor du kun skal ligge og slappe av i 10 minutter.

Magnesium Bodybutter og Lotion

NordicHealth har også utviklet både en bodybutter og en lotion med magnesium som passer til alle hudtyper – også følsom og tørr hud. Begge produktene er dermatologisk testet. Produktene dufter av deilig kokos og inneholder 100% naturlig Zechestein® Inside magnesium. Magnesium hjelper til bevarelsen av hudens elastisitet og fornyelse av hudens celler.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader