NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Biosym

Biosym fremstiller kosttilskudd med høyt innhold av vitaminer, mineraler, omega-3, -6, -7, -9 fettsyrer, melkesyrebakterier, urter mm. Biosyms produkter kjennetegnes av deres kvalitet, styrke og balanse.Les mer om Biosym her >>

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

  Hva er Biosym?

  Biosym A/S er en 100 % danskeid bedrift med hovedsete i Ikast. Bedriften har siden starten spesialisert seg innen utviklingen av preparater, samt vitaminer, mineraler og mye mer.Biosym selger 100 danskproduserte vitaminer, granulater, fettsyrer, og fiskeolje, og de er blant de fremste danske produsentene av effektive kosttilskudd, vitaminer og mineralpreparater. Biosyms produkter forholder seg alltid til den mest seriøse forskningen som er tilgjengelig på verdensplan.

  Bak Biosym

  Bedriften ble grunnlagt i 1986, og eies i dag av grunnleggerens sønn, Kim Nielsen.Det som har drevet bedriften fremover er far og sønns vilje til å fornye bransjens utvikling, spesielt innenfor forskjellige preparater.I dag står Biosym som en sterk utviklier og produsent av preparater for det danske markedet. Foruten Danmark, selges Biosyms produkter også i Sverige, Norge, Tsjekkia, Spania og Tyskland.

  Biosyms vision

  Biosym har en helt klar og forståelig visjon: De ønsker å forhøye helsenivået i de landene de er representert.Hver dag arbeides det med å utvikle nye preparater. For dette kreves en hel del forskning som Biosym tar svært alvorlig, og som de setter mye prestisje i. De ønsker å kun fremstille det beste av det beste for sine forbrukere.

  Kvalitet i høysetet

  Hos Biosym går de aldri på kompromiss med kvaliteten. Det gjelder både gamle produkter, og nye preparater som er under utvikling. Biosym streber etter å utvikle så rene kosttilskudd som mulig, og hjelpestoffene skal derfor holdes til et absolutt minimum.Kvalitet er altså i høysetet hos denne bedriften, og kun de beste vitaminene, mineralene og omega-3, -6, -7, -9 mm. blir sendt ut til forhandlerne.

  Kroppen er i fokus

  Når det kommer til kosttilskudd handler det om at kroppen skal ha god og optimal nytte av de vitaminer og mineraler som finnes i kosttilskuddet.Hos Biosym er kroppen i fokus, og oppmerksomheten er rettet mot optimering av kroppens utnyttelse av de næringsstoffene som finnes i Biosyms produkter. Hos Biosym optimeres dette ved å bruke aktiverte vitaminer og organiske mineraler. Altså er resultatet svært rene kosttilskudd.

  Forskning driver arbeidet

  For at Biosym skal beholde sin sterke posisjon er det en nødvendighet å konstant holde seg oppdatert på markedet.Dessverre er det forskjell på forskningsnivået. Derfor er det svært viktig å kunne skjelne mellom god og dårlig forskning. Hos Biosym er dette alfa og omega. Derfor har Biosym altså sitt eget profesjonelle personale, som hver dag gjennomgår forskningsmateriale og artikler.Og det slutter ikke her. Foruten sitt kvalifiserte personale har Biosym bygget opp sin egen forskningsbase. Det betyr at virksomheten samler sammen artikler og materiale som kan brukes i den daglige utviklingen av preparatene deres, samt til dokumentasjon av sluttproduktene.

  Ikke hvilken som helst leverandør

  Når Biosym skal produsere og utvikle nye produkter, må det også råvarer til. Disse råvarene får Bisoym fra eksterne leverandører, men det er absolutt ikke tilfeldig hvilke som brukes.Når Biosym skal velge nye leverandører er de svært kritiske og grundige, slik at de ikke velger en leverandør som ikke lever opp til Biosyms standarder. Derfor besøker Biosym alltid en mulig leverandør før de inngår et samarbeid.

  Biosyms brede utvalg

  Biosym produserer mange ulike preparater, som alle har forskjellige egenskaper. Så enten det er knoklene, tennene, hjertet, energien, synet, musklene, hjernen, immunforsvaret, hud, negler, lever eller hormonsystemet, så har Biosym noe for deg.

  Vitaminer og mineraler

  Biosym utvikler kosttilskudd med høyt innhold av vitaminer og mineraler. Du kan blant annet få konsentrerte vitaminpiller rike på vitamin-D, vitamin-B og vitamin-C.Vitamin-D bidrar f.eks. til sterke knokler og styrker immunforsvaret. Vitamin-C er også bra for immunforsvaret, mens vitamin-B spiller en viktig rolle for cellenes stoffskifte.Av mineraler finner du bl.a. magnesium og sink. Magnesium styrker tenner, muskler, knokler og bidrar positivt til den psykologiske funksjonen. Sink er derimot bra for huden, neglene, håret og immunforsvaret vårt.

  Omega 3-6-7-9

  Utover vitaminer og mineraler utvikler Biosym også fiskeolje og fettsyrer, som er svært viktige for kroppen. Kroppen har bruk for omega-3-fettsyrer, spesielt EPA og DHA. De finnes i fet fisk, samt i fiskeolje som kosttilskudd.Biosyms fiskeoljeprodukter er rike på disse umettede fettsyrene. Denne typen kosttilskudd er bra for hjertet, hjernen og synet.Foruten produkter rike på omega-3-fettsyrer, har Biosym også utviklet kosttilskudd rike på omega-6, -7 og -9, som normalt finnes i planter eller planteolje. Disse styrker kroppens cellemembraner.Vi i Purevida forsøker å alltid ha kosttilskudd som passer for hver enkelt kundes behov. Om du ikke finner ditt favorittprodukt, er du derfor hjertelig velkommen til å kontakte oss.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader