NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Australian Bodycare

Produktene fra Australian Bodycare er fremstilt med mål om å gi en sunnere hud og med færre hudproblemer.

Les mer om Australian Bodycare >>

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

  Om Australian BodyCare

  Australian BodyCare har som visjon å hjelpe nordmenn med å få en sunnere hud, og hjelpe med pleie av hudproblemer som generelle urenheter, sår og kviser.

  Tea Tree Oil – bakteriehemmende olje

  Australian BodyCares produkter er laget av den naturlige oljen Tea Tree Oil. Tea Tree-oljen er utvunnet av bladene fra det australske tetreet 'melaleuca alternifolia'. Oljen er sopp- og bakteriedrepende, og den hjelper til med å gjenopprette hudens normale bakterieflora.

  Produkter av høy kvalitet

  Produktene fra Australian BodyCare dekker et bredt spekter innenfor kroppspleie, og du kan både finne ansiktsvask, kremer som kan brukes etter barbering, en såkalt "rescue cream" til utsatte steder på kroppen, og mye mer i deres sortiment.

  Alle produktene fra Australian BodyCare er dermatologisk testet – og derfor er alle produktene milde og hudvennlige. Folk med sensitiv og sart hud kan også bruke BodyCare-produktene.

  Mild og skånsom mot huden

  Da Australian BodyCare ønsker å hjelpe alle nordmenn til en sunnere og penere hud, er deres produkter utviklet til bruk for hele familien.Produktene forebygger og motvirker alminnelige hudproblemer som kan oppstå i alle aldre, men er samtidig skånsomme og milde mot huden.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader