NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

EASIS

EASIS er et alternativ til sukkerholdige produkter og er kjent for å tilby produkter uten tilsatt sukker. De bryr seg veldig om smaken i produktene, og derfor er produktene deres også laget av de aller beste råvarene.På Pureviva.no finner du en lang rekke EASIS produkter.

Nedenfor finner du vårt store utvalg og du kan lese mye mer om EASIS her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hva er EASIS?

EASIS, tidligere ISIS, er Danmarks ledende virksomhet innen produkter uten tilsatt sukker. Du finner en lang rekke forskjellige EASIS produkter på Pureviva.no.

På Pureviva.no finner du et stort utvalg av EASIS Free Bar i forskjellige smaksvarianter, kakao, frokostprodukter, søtsaker, kakemiks, kakekrem, chips og cookies.
Deres Free Bar har svært få kalorier, men kan dekke det behovet du har for å få tak i noe søtt, eller om du bare er småsulten og ønsker noe lett i magen.

Ta EASIS med på farten og bruk deres Free Barer som et mellommåltid når sulten melder seg. Barene har et høyt innhold av proteiner og fibre. I tillegg har de et lavt innhold av kalorier og inneholder kun rundt 125 kalorier per bar. Prøv f.eks. EASIS Free Softbar med Karamell.

EASIS - uten tilsatt sukker

Om du ønsker å redusere sukkerforbruket ditt, er EASIS noe for deg. Alle EASIS produkter er uten tilsatt sukker, og er derfor et ordentlig godt alternativ til vanlige søtsaker. EASIS går ikke på kompromiss med smaken, og du vil derfor fortsatt oppleve den gode smaken - bare uten tilsatt sukker. De er av høy kvalitet, så du inngår ikke kompromiss med kvaliteten heller.

Sunn frokost uten tilsatt sukker

EASIS har et stort utvalg av frokostprodukter. Du finner både müsli i forskjellige varianter, prøv f.eks. EASIS Choko Crunch og Corn Flakes. Bruk f.eks. müslien over fettfattig jogurt. Om du ønsker at det skal være ekstra godt tilsetter du litt frisk frukt eller bær, slik at kroppen din får en fantastisk start på dagen.

De byr også på et stort antall ulike syltetøy, som sørger for at du kan spise brød på morgenen med god samvittighet. Smaken er stort sett identisk med vanlig syltetøy du pleier å kjøpe på butikken, bare at det er uten sukker (men det finnes sukker fra bærene i syltetøyet), og syltetøyet deres inneholder derfor også opp til 85% færre kalorier enn tradisjonelt syltetøy.

Kaker uten sukker

EASIS søtningsmidler egner seg perfekt til å lage kaker med, uten sukker. Du kan bruke flere forskjellige produkter, som alle sørger for at du får en fantastisk kake.

EASIS fremstiller også kakemiks, samt kakekrem som gjør det kjempeenkelt å lage en rask kake, der du kun tilsetter ingredienser.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader