NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Etterbarberingsvann

Er du på utkikk etter et nytt etterbarberingsvann? Her hos oss på Pureviva finner du et fantastisk bredt utvalg av velduftende produkter som forhindrer rød og irritert hud etter barbering.

Les mer om etterbarberingsvann her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Hva er etterbarberingsvann?

Etterbarberingsvann, også kjent som aftershave, brukes etter barbering eller hårfjerning. Et godt etterbarberingsvann er både velduftende og fuktighetsgivende, ettersom barbering kan være hardt for huden og hårene. Med en god aftershave unngår du rød og irritert hud etter barbering.

Etterbarberingsvann ble introdusert av barberere for mange år siden. Her ble vannet brukt på grunn av hygiene, og det inneholdt rundt 90% alkohol som bidro til å drepe bakterier. Slik unngikk barbererne også å smitte andre kunder med farlige bakterier.

Når bør du bruke etterbarberingsvann?

Når du barberer deg lar du en skarp kniv gli over huden din, og dette kan ofte føre til små rifter. Etterbarberingsvannet er med på å gjenoppbygge huden din, og det anbefales derfor at du alltid bruker dette etter endt barbering.

Slik gjør du det:

Etter en barbering vasker du ansiktet i kaldt vann – dette lukker porene og stopper eventuelle små blødninger.

Bruk deretter et rent håndkle på huden og tilsett litt etterbarberingsvann. Det finnes utrolig mange varianter aftershave, hvor du som regel kan velge mellom balm, krem, lotion eller gel.

Om du har tørr hud anbefales det å bruke en aftershave med lotion eller balsam.

Hvilket produkt skal jeg velge?

Om du har tørr eller sart hud, anbefales det å bruke en aftershave med lotion, krem eller balm. Det kan også være en fordel å bruke et etterbarberingsvann uten parfyme om du har sart eller irritert hud.

Om du ønsker et velduftende produkt, og ikke har sart eller irritert hud, kan det anbefales å bruke et klassisk etterbarberingsvann med sprit.

Hos oss finner du også etterbarberingsvann for kvinner.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader