NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Naturlegemidler

Naturlegemidler er en kategori for alle produkter som er godkjent av legemiddelverket. Du kan derfor betrakte naturlegemidler som medisin, men på en naturlig basis som du kan bruke til å forebygge og behandle ikke-alvorlige sykdommer.

Les mer om naturlegemidler

  Naturlegemidler Hos Pureviva

  Behandling av for eksempel forstoppelse, svimmelhet, motløshet, søvnproblemer eller hoste, kan ofte gjøres med naturlegemidler. Det stilles svært høye krav til naturlegemidlenes kvalitet - og spesielt virkning. Alle aktive stoffer skal være naturlige (altså ikke syntetiske), og alle legemidlene skal ha ett MT-nummer på pakken, som er din garanti for at det virkelig er snakk om et naturlegemiddel og ikke et kosttilskudd. .

  Krav til naturlegemidlene:

  Produsentene av naturlegemidlene skal kunne dokumentere naturlegemidlenes virkning, Det kreves mye dokumentasjon på at produktene fungerer og virker akkurat som produsenten angir. Det føres streng kontroll med produsentene av naturlegemidler, hvilket sikrer at du som forbruker kan være trygg når du bruker produktene. Først og fremst skal virkningen av naturlegemiddelet kunne dokumenteres, forholdene de produseres under skal være helt i orden og det skal bli holdt en streng kvalitetskontroll av produksjonen. Det blir også gjort kontroll av innholdet av de aktive stoffene, slik at det er nøyaktig den samme mengden i hver kapsel/pille. .

  - Kjøp din naturmedisin hos Pureviva.no - din garanti for at produktet er godkjent og i orden.

  Hva fremstilles naturlegemidler av?

  Naturlegemidler fremstilles ofte av planteekstrakter eller pulveriserte planter. Midlene kan også utvinnes fra dyr eller mineraler. Hoveddelen av naturlegemidlene er allikevel fra planteriket. Som navnet også antyder er dette helt naturlige legemidler. Det er altså ikke brukt kjemisk fremstilte stoffer i produksjonen. Helt naturlig og rent - akkurat som vi liker det hos Pureviva. .

  Kan du blande naturlegemidler med allminnelig medisin?

  Hvis du allerede tar reseptbelagte medisiner, eller noen annen form for medisin, bør du spørre legen din om du kan ta det gjeldende naturlegemiddelet i kombinasjon med dette. Noen naturlegemidler kan motarbeide allmenn medisin, hvilket kan gi bivirkninger..

  Bruk av Naturlegemidler

  Du bør som hovedregel alltid følge instruksjonene på produktet, og rette deg etter "Anbefalt daglig dose". Det å ta dobbelt så mye som anvist, betyr ikke nødvendigvis at du får en dobbelt så god effekt. Tvertimot kan man noen ganger oppleve bivirkninger med for høyt inntak. Hold deg til den anbefalte doseringen, med mindre legen din har sagt noe annet. Det er dessuten alltid lurt å lese gjennom innholdsfortegnelsen før bruk.

  Naturlegemiddelets opprinnelse

  Naturmidler har vært brukt som medisin i mange år, men man har ikke alltid hatt like god oversikt over hvilke planter som er effektive mot hvilke plager. Situasjonen er en helt annen i dag, hvor naturlegemidlene må gjennom mange tester og prosesser før de kan bli solgt..

  * Du bør alltid ta kontakt med legen din før du bruker naturlegemidler. Hvis du har mistanke om at symptomene kan være tegn på en mer alvorlig sykdom, må du kontakte legen din så snart som mulig.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader