NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Avéne

Avéne

Avéne er en serie av effektive og skånsomme hudpleieprodukter som er basert på termalsk kildevann. Termalsk kildevann er naturlig mineralisert kildevann som har helsefremmende egenskaper.

Les mer om Avéne her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historien om Avéne

De fleste produktene fra Avéne er basert på termalsk kildevann, og selve oppdagelsen av dette fant sted tilbake i 1736.

Oppdagelsen ble faktisk gjort av en hest - selv om det kanskje hører rart ut. Hesten ble sluppet løs, fordi den led av en hudsykdom. Hesten fant en termalsk kilde rett ved franske Avéne,og etter å ha drukket og rullet seg i kilden, så ble hesten kurert for sin sykdom.

17 år senere ble første offisielle behandling gjennomført på et menneske med strålende resultater. Siden den gang har Avéne jobbet med å perfeksjonere formelen på deres produkter.

Thermalskkildevand

Hva er thermalsk kildevann?

Som navnet antyder kommer det fra en kilde, men skiller seg ut fra vanlig kildevann, ved å være naturlig mineralisert og dermed ha noen spesielle helsefremmende egenskaper for huden.

Det har noen egenskaper som gjør det spesielt velegnet for sensitiv hud. Det er veldig rikt på sporstoffer, særlig silica, som er kjent for å være bra for hud, hår og negler. I tillegg har det også en nøytral pH-verdi. Egenskapene er veldokumenterte og har gjennom de seneste årene hjulpet utallige mennesker med sine hudlidelser. Det virker blant annet beroligende, mykgjørende og irritasjonsdempende.

Sterile cosmetics

Uten konserveringsmidler er det vanligvis umulig å beskytte de fleste formler (i vannholdig form) fra utvendige bakterier når røret er åpnet. For første gang har en ny revolusjonerende teknisk prosess løst problemet med å bevare sterile formler i store rør uten å bruke konserveringsmidler og beskytte de mot forurensende stoffer.

Hver gang det brukes tillater lukkeanlegget produktet å påføres på tube, men forhindrer spesielt bakterier i å komme seg inn i røret.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader