NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Vitaminer - Gravide

På Pureviva.no har vi et stort utvalg av vitaminer til både før, under og etter graviditeten. Alt fra vitaminer mot kvalme, til vitaminer mot tretthet og for fornyet energi. Med vitaminer fra Pureviva.no har du muligheten til å gjøre graviditeten til en enklere prosess med de riktige vitaminene.I tillegg har Pureviva.no også Gravitamin, som er en spesiell vitamin og mineraltablett som er velegnet for deg som ønsker å bli gravid eller allerede er det, som er spesielt tilpasset de behovene du har som gravid.
Les mer om Vitaminer samt Gravitamin

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Før graviditeten

Før selve graviditeten kan multivitaminer være en god idé. Faktisk både før, under og etter graviditeten, men det kan skape et veldig bra fundament for fosteret å utvikle seg i. En ordentlig sunn kropp har ikke underskudd av vitaminer, så om den gravide for eksempel røyker, drikker alkohol eller spiser mat med et høyt sukkerinnhold, kan vitaminene gjøre opp for noe av - men ikke alt!

Under graviditeten

Under graviditeten er det noen gode råd for viktige vitaminer man bør innta.
A-vitamin - som hjelper med å løse opp fett og ikke kan løses opp i vann. Det er derfor ikke anbefalt å ta for mye A-vitamin, men en passe dosering er bra.
D-vitamin - finnes i egg, melkeprodukter og fet fisk. Men også helt vanlig sollys kan gi masse D-vitamin. Det kommer automatisk når huden får sol.
Jern - blir nødvendig, da blodmengden i kroppen din økes og fortynnes. Du kan derfor miste noen røde blodlegemer og du kan bli svimmel. Dette kan jern forebygge.
Kalk - Dine muskelceller, nerver, osv. kan få mye ut av å få tilført litt kalk i kroppen når graviditeten slår til.

Etter graviditeten

Etter graviditeten er det viktig å gjenoppbygge kroppen sin, ettersom at graviteten tærer hardt på kroppen. Derfor er det også viktig å få vitaminene dine etter fødselen. Det er som tidligere nevnt en god idé å ta multivitaminer, ettersom de bidrar til å gjenoppbygge kroppen, og gir kroppen din overskudd med vitaminer.

Gravitamin

Gravitamin er den perfekte vitamin/mineral tabletten for deg som ønsker å bli eller er gravid. Gjennom Gravitamin får du alle de vitaminene/mineralene du trenger gjennom graviditeten. Gravitamin bidrar til å gi barnet ditt den beste muligheten til å vokse seg stor og sterk, samt at du kommer deg gjennom fødselen på topp. Det anbefales gravide kvinner å få i seg 400 µg folsyre fra graviditeten planlegges til 3 måneder inn i graviditeten, noe som også er det innholdet som Gravitamin inneholder per daglige dose. Folinsyre er blant annet viktig for å forebygge at barnet fødes med spina bifida.

Gravitamin inneholder også mange andre viktige vitaminer for graviditeten, som D-vitamin. D-vitamin bidrar til opptakelse av kalsium, samt knokkeloppbygging. Dette er viktig både for moren og barnet, så knokkeloppbyggingen forblir/blir sterk.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader