NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Badebørster & Ryggkremere

Her kan du se Pureviva.no's utvalg av forskjellige typer av børster og ryggkremere, som er optimale til å fordele evt. såpe eller kremer lett på ryggen, uten at du trenger å be andre om hjelp.
Les mer her

Badebørster

Pureviva.no har et bredt utvalg av forskjellige typer badebørster i ulike størrelser. Badebørster er perfekt for deg som synes det er vanskelig å vaske deg på ryggen. Den gir deg rett og slett muligheten til å skylle og vaske alle områdene på kroppen.

Badebørster finnes med buster av ulik hardhet og av ulike typer materialer. De fleste børster er laget av naturhår, hvilket også gjør dem myke og mer skånsomme mot huden din. Børsten er med på å fjerne flass og andre urenheter på kroppen din, derfor vil du også oppleve allerede etter første gang at huden din blir mykere og sunnere for hver gang du bruker den.

Ryggkremere

En ryggkremer gjør det enkelt å smøre inn både ryggen og resten av kroppen med kremer der hendene dine ikke strekker til. I tillegg fungerer ryggkremere utmerket for å smøre solkrem på kroppen.

Opp gjennom tidene har mange prøvd med forskjellige – og ofte mislykkede – løsninger som å sette en svamp på en pinne, som er en av de utallige forskjellige kremslukende løsninger som er oppfunnet. Ryggkremeren er den ideelle løsningen til å få has på det ingenmannsland de fleste av oss har problemer med å treffe. Selv med den viktige solkremen løser den problemene.

Ryggkremeren er naturlig lette, da de blir laget av enten plast eller lett tørket tre. Dette gjør dem enkle å håndtere for alle. Ovenfor kan du se vårt brede utvalg av praktiske og funksjonelle badebørster og ryggkremere.

Gaveesker

Gaveeskene som tilbys i kategorien Badebørster & Ryggkremere er perfekte som en evt. vertinnegave, ekstra bursdagsgave, eller bare for å skjemme bort en du er glad i. Gaveeskene er fylt med tilbehør til deg og kroppen din.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader