NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Equazen (Eye Q)

Equazen (Eye Q)

Eye Qs fiskeolje fåes i små tabletter som er enkle å svelge, som barnevennlige tyggekapsler med jordbærsmak, eller som flytende fiskeolje med smakstilsetning. Eye Q er en annerledes fiskeolje med et høyere innhold av EPA i forhold til DHA omega-3-fettsyrer.

Les mer her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historien om Eye Q

Eye Q logo
Eye Q fiskeolje produseres av det sveitsiske firmaet Equazen. Firmaet ble grunnlagt i 1999, den gangen som en mann- og kone-bedrift. I dag er bedriften en av verdens største produsenter av kosttilskuddet fiskeolje.

En fiskeolie som skiller seg ut fra mengden

Eye Q utvinner sin fiskeolje fra en bærekraftig bestand av ansjoser og sardiner, som begge inneholder den viktige omega-3-fettsyren EPA. Både ansjoser og sardiner er små fisk og ligger derfor tidlig i matkjeden. Dette betyr at mengden av tungmetaller i fiskeoljen fra Eye Q er liten.

Eye Qs fiskeolje inneholder dessuten både omega-3- og omega-6-fettsyrer. I tillegg har fiskeoljen deres høyere konsentrasjon av omega-3-fettsyren EPA, som er den viktigste av de umettede omega-3-fettsyrene, da den hemmer betennelsestilstander mest effektivt. FIskeoljen inneholder også DHA, og ved en spesiell kombinasjon av EPA og DHA inneholder Eye Q fiskeoljen kirunalolje, som er en unik fiskeolje.

Omega-6 inneholder GLA, som også er en viktig fettsyre.

Fiskeoljekapslene

Eye Q Omega 3 Fiskeolie
Fiskeoljekapslene fra Eye Q skiller seg ut fra andre fiskeoljekapsler, ettersom de kommer i en størrelse på omlag 500 mg. Det betyr at kapslene er mindre enn andre fiskeoljekapsler, hvilket kan gjøre dem enklere å svelge. Når kapslene er mindre, betyr det også at du skal ta 2 kapsler om gangen, for å være sikker på å få i deg den riktige mengden av fiskeolje.

Eye Q tilbyr ikke bare de tradisjonelle fiskeoljekapslene, men også tyggetabletter og fiskeolje i flytende form med smakstilsetninger.

Barn har også godt av fiskeolje

Det er ikke bare voksne som har godt av å få i seg fiskeolje. Barn har også godt av å få et daglig tilskudd av fiskeolje, da omega-3 og omega-6 ikke er fettsyrer som kroppen selv produserer, og som derfor skal inn via kostholdet eller et kosttilskudd. Eye Q har derfor også produsert en serie tyggetabletter med jordbærsmak, som henvender seg til barn og andre som ikke klarer å svelge den alminnelige fiskeoljetabletten eller den flytende fiskeolje.

Tyggetablettene med jordbærsmak inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer, og kan enkelt knuses og helles i fruktyoghurt, eller brukes som smak til melken på frokostblandingen om man foretrekker det.

Flytende fiskeolje fra Eye Q

Eye Q produserer også flytende fiskeolje med smakstilsetning som gjør den enklere å svelge. Akkurat som Eye Qs andre produkter inneholder den flytende fiskeoljen både omega-3- og omega-6-fettsyrer. Dette betyr at den altså inneholder det viktige GLA fra omega-6 og de viktige EPA og DHA fra omega-3.

Den flytende fiskeoljen er glutenfri og inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer, akkurat som de andre fiskeoljeproduktene fra Eye Q.

Utvalget av fiskeolje fra Eye Q

Nedenfor har vi listet opp utvalget av fiskeolje, slik at du kan få et raskt overblikk. Vi har alltid fast tilbud på Eye Q, og du sparer alltid opptil 20% på de store variantene.

Flytende
• Eye Q Mikstur Fiskeolje (200 ml)

Kapsler
• Eye Q Fiskeolje (360 kapsler)
• Eye Q Fiskeolje (180 kapsler)
• Equazen Mumomega Til Gravide Og Ammende (30 kapsler)

Tyggetabletter
• Eye Q Chews Fiskeolje m. Jordbærsmak (360 tyggekapsler)
• Eye Q Chews Fiskeolje m. Jordbærsmak (180 tyggekapsler)
• Eye Q Chews Fiskeolje m. Jordbærsmak (60 tyggekapsler)

Anmeldelser av Eye Q produkter

Endelig fant jeg et fiskeoljeprodukt min sønn vil ta. - Mette Koustrup

Jeg har i en lang periode spist 2-3 fiskeoljeampuller om dagen sammen med ingefær, og er av den opfattelse at det gir et bedre velvære med leddgikten min. Har handlet flere år med Pureviva, da jeg er tilfreds med både produktene og prisene. - Ole Bjerregaard

Jeg har prøvd en del fiskeoljer i min tid, og er endt opp med Eye Q som min favoritt. Har brukt den mer eller mindre fast i 1 år nå og er fullt ut tilfreds med produktet og den høye kvaliteten. - Hanne

Gns. af 6 anmeldelser af Eye Q Fiskeolie : 4.66 (0 - 5)

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader