NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Raunsborg Nordic

Raunsborg Nordic

- Inspirert av Nordens natur og ville planter.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Raunsborg Nordic
Er en serie av personlige pleieprodukter, skapt i et samarbeid mellom Raunsborg, Plum A/S og Jim Lyngvild. Produktene er inspirert av urter og blomster fra nordens natur, som tidligere har vist seg som legende og lindrende midler.Jim Lyngvilds mål var å skape en skjønnhetspleiende serie, som var overskuelig for alle mennesker, uten for mange komplikasjoner og forvirringer. Med en pleierutine som kan gjøres i søvne. Hele serien er enkel og overskuelig, alle produktene er for normal og følsom hud, samt at alle er laget med målet om å bringe fram den naturlige skjønnheten i den nordiske hudtonen.

Duftserien deres er også influert av den nordiske naturen og de årstidene vi har her i Norden. Hvordan de forskjellige årstidene og naturen påvirker oss og hvilken stemning de får fram i oss. Parfymene er enkle og alle har friske toner.

Pleieserien er designet for å komplementere den nordiske hudtonen til menn og kvinner i alle aldre. Produktene er ikke utelukkende feminine, selv om det fra starten var tiltenkt kvinner. Alle pleieproduktene i serien er veldig nøytrale og fokuserer mest på pleie, friskhet og næring til huden. Samtidig som at stort sett alle produktene har en mild og behagelig duft, inspirert av nordiske blomster og urter.

Raunsborg Nordic forsøker å simplifisere skjønnhetspleie for alle, både menn og kvinner. Man skal ikke bruke flere timer på å rense huden, fukte og pleie kroppen. Det skal være enkelt og greit. Produktene er ikke bare designet for nordisk hud, men også for det nordiske været.

Nordisk skjønnhet, helt enkelt.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader