NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-
Futura

Futura

Futura er basert på kosttilskudd med enkle, men effektive virkestoffer. Deres sortiment dekker alle de essensielle kosttilskuddene som fiskeolje, D-vitamin og kalsium.

Les mer om Futura her >>

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Futura - tilskudd til livet

Kosttilskuddene fra Futura er laget på både ny og gammel kunnskap om naturens gavmildhet når det kommer til styrke og sunnhet.

Kosttilskudd bør aldri erstatte en variert kost, men det kan være lurt å ta om man for eksempel ikke får nok fisk eller andre vitaminer og mineraler gjennom kosten.

Ny tablettform

Flere av tablettene fra Futura har fått en ny form, som er enklere å svelge. Istedenfor at tablettene er runde har de blitt mandelformede. Den nye formen for tabletter blir også mindre merkbare i halsen etter at man har svelget dem.

Utvalget av Futura

Futura har som mål å utvikle enkle og effektive kosttilskudd som retter seg mot ditt behov. Overordnet kan du dele produktene inn i følgende grupper:

- Hjertefunksjon, hvor du finner den klassiske fiskeoljen som har et høyt innhold av Omega 3 (EPA og DHA), eller et kombinasjonsprodukt som er bra mot høyt kolesterol. Her har man kombinert fiskeolje med linfrøolje for å få flere av de gunstige ALA.

- Knokler og Tenner er viktig å ta vare på, så i denne serien finner du kalsium som er essensielt for knokler og tenner.

- Hud, Hår og Negler skal ikke bare pleies utenfra med kremer og balsam. Selve fundamentet skal først legges, og jer bidrar Silica til sunn hud, sunt hår og sunne negler.

- Slimløsende er for deg som sliter med slim i halsen. Det kan være utrolig plagsomt for mange, men host-lett hjelper deg med å løsne opp slimet.

- 50+ Produkter som tar hensys til eldre og de vitaminene og mineralene de ofte har underskudd av.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kassen

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader