NO´s største utvalg
Tjen opp bonus på dine kjøp
2-5 dagers levering
Gratis frakt over 699,-ellers 59,-

Solaray

Hos Pureviva finner du et bredt utvalg av de velkjente Solaray-produktene.
Solaray tilbyr en lang rekke produkter med vitaminer, mineraler, melkesyrer,
fettsyrer, urter, urteblandinger og urteekstrakter. Produktene kan hjelpe med
å gi deg økt overskudd, mer energi, bedre energiomsetning, etc.

Du kan lese mer om Solaray her.>>

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

  Hva er Solaray?

  Solaray ble startet opp tilbake i1973, og helt fra begynnelsen fokuserte de på innkapslede produkter som var enkle å svelge og som løste seg opp raskt. Fra du tar en kapsel og til den løses opp går det maksimalt 20 minutter - hvilket gir optimal opptagelse.

  kildevand
  Solaray tilbyr produkter av høyeste kvalitet, og har et komplett sortiment av vitaminer, mineraler og spesialprodukter. I årenes løp har Solaray bidratt til en sunnere verden - noe de er svært stolte av, og bruker som hele sin visjon for firmaet.

  Produktene fra Solaray har forskjellig farge på lokkene, noe som angir hva slags produkt det er i boksen:
 • I bokser med hvite lokk finner du vitaminer, mineraler, melkesyrer og fettsyrer.
 • Produkter med enkelt-urter har grønt lokk.
 • Urteblandinger har et blått lokk.
 • Urter som er tilsatt urteekstrakter har rød-lilla lokk.


 • Hvorfor skal jeg velge vitaminer fra Solaray?

  Solaray har et bredt og godt utvalg, og alle produktene fra Solaray er kvalitetstestet. Dessuten produserer Solaray sine produkter, hvilket gir produktene deres en høyere kvalitet, da de kun bruker de aller beste råvarene.

  For å sikre den høye kvaliteten kreves det et analysesertifikat fra alle leverandører. Dette sertifikatet sikrer at råvarene har den aller høyeste kvaliteten. Hver råvareleveranse testes og re-testes før den kan inngå i produksjonen.

  Hos Pureviva.no finner du over ulike 70 produkter fra Solaray.

  Solaray spektro - Multivitaminer

  Vitaminer er nødvendige for opprettholdelse av liv. Om du ikke får i deg nok vitaminer blir du mer utsatt for smitte og sykdom. Noen klarer å får i seg tilstrekkelig med vitaminer gjennom kostholdet, mens andre ikke gjør det. Solaray Spektro inneholder over 100 viktige stoffer i én enkelt kapsel.

  Magnesiumsitrat

  Magnesium er en viktig brikke i kroppens stoffskifte, og spiller en viktig rolle når det skal overføres nerveimpulser til musklene. Dessuten finnes også undersøkelser som viser at magnesium bidrar til å gjøre kroppen rolig og avslappet før sengetid.

  Solaray All Energy - Kosttilskudd som gir deg økt energi

  Hvis du ønsker å minske tretthet og i stedet ha et økt overskudd, kan Solaray All Energy være produktet for deg. Kosttilskuddet har en unik kombinasjon av lettopptagelige urter, planter, vitaminer og mineraler som bidrar til å gi deg økt overskudd.

  Mer energi og overskudd i hverdagen

  Hverdagen kan til tider være travel. Men med Solaray Mega B-Stress får du et kosttilskudd som gir kroppen mer energi og overskudd.

  Solaray rosenrot - Økt utholdenhet

  Utholdenhet er viktig både i idrettens verden og i hverdagen. Derfor har Solaray utviklet kosttilskuddet Rosenrot som motvirker tretthet, og gir deg økt utholdenhet.

  Sikkerhet Alle produktene er testet for identitet, kvalitet, renhet og potens av eksperter i høyteknologiske universitetslaboratorier. Dessuten testes produktene også for pesticider, mikroorganismer og tungmetaller.

  Alle produktene fra Solaray er uten gluten, laktose, sukker og kunstige farge- og tilsetningsstoffer.

  Varen tilføjes til din kurv

  Kunne ikke tilføje til kurven

  Gå til kassen

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader